Spasite Alfiea Evansa

Alfie Evans ima pravo živjeti!

89,543 people have signed. Help us reach 100,000 signatures.

Alfie Evans ima pravo živjeti!

Alfie je dvadesetomjesečni dječak čiji se roditelji sudskim putem bore kako bi im bilo dopušteno prebaciti bolesnog sina u drugu bolnicu na dijagnostiku i potencijalno liječenje.

Alfie boluje od nepoznate bolesti, a nakon što je dječja bolnica Alder Hey u Liverpoolu zaključila kako je dječaka besmisleno nastaviti održavati na životu jer, prema njihovu mišljenju, nema nade za njegov oporavak, roditelji su započeli borbu za liječenje i život svoga djeteta.

Alfie Evans boluje od nepoznate bolesti, a nakon što je dječja bolnica Alder Hey u Liverpoolu od suda zatražila dozvolu da dječaka isključe s aparata, roditelji su zatražili druga medicinska mišljenja te prikupili sredstva za prebacivanje dječaka u bolnicu koja bi ga željela primiti na daljnju medicinsku obradu i liječenje.

Međutim dječja bolnica Alder Hey ne dozvoljala roditeljima prijevoz djeteta u drugu bolnicu!

Prema portalu National Catholic Register, niz se europskih bolnica, nakon što su proučili Alfievu dokumentaciju, izjasnio kako ga žele primili, ali britanski medicinski autoriteti smatraju kako bi premještaj dječaka bio štetan za njega te ga ne žele pustiti.

Prenoseći vijest o Alfieu Evansu bitno.net spominje i trojicu konzultanata iz bolnice Bambino Gesu posjetili Alfiea, te se složili kako je njegovo stanje neizlječivo, ali i kako je rimska bolnica sprema preuzeti brigu o njemu te izvršiti potrebne operacije koje bi mu pomogle da diše i jede te produžile njegov život na još „neutvrđeno vremensko razdoblje“.

Cijeli slučaj Alfiea Evansa podsjeća na slučaj Charlia Garda koji je unatoč borbi svojih roditelja eutanaziran od strane bolnice Great Ormond Streeet, nakon što je Europski sud za ljudska prava odlučio kako aparati koji održavaju bebu na životu trebaju biti isključeni. Vrhunac licemjerja u cijelom slučaju je izjava Great Ormond Street bolnice kako suosjeća s Charliejevim roditeljima. Više o Charliu Gardu možete saznati OVDJE.

Pridružite se Alfievim roditeljima u zahtjevu za puštanjem Alfiea. Ako bolnica Alder Hey ne želi nastaviti s dijagnosticiranjem i liječenjem Alfiea, njegovi roditelji koji su odgovorni za svoje dijete, imaju pravo premjestiti ga u drugu bolnicu kako bi mu pomogli i olakšali trenutno stanje. Osim toga, ako bolnica Alder Hey ne krije ništa, zbog čega ne žele pustiti Alfija?

Potpišite ovu peticiju i pošaljite direktnu e-poštu u bolnicu Alder Hey. Dajte im do znanja kako međunarodna zajednica prati hoće li Alfieu osigurati prilika za život.

Alfievi se roditelji bore za njegov život. Hoćete li im pomoći?

SAZNAJTE VIŠE:

Alfies Army Official

Weʼre raising £100,000 to Get Alfie Evans a diagnosis and treatment!! #alfiesarmy #littlebluewarrior #alfieswar #alfiesfight

Sign this petition now!

By signing you accept CitizenGO's Terms of Use and Privacy Policy and you agree to receive occasional emails about our campaigns. You can unsubscribe at any time.

Dopustite premještaj Alfiea Evansa

Poštovani,

dopustite premještaj Alfiea Evansa u bolnicu koju izaberu njegovi roditelji. Alfieu je potrebno pružiti priliku za život.

Bez medicinske dijagnoze nemoguće je odrediti dugoročni ishod. Uklanjanjem ventilacije namjerno će i preuranjenjeno biti prekinut Alfiev život. Postoje druge mogućnosti, preporuke pa čak i ponuđena pomoć za Alfievu rehabilitaciju.

Poštujete želje Alfievih roditelja i dozvolite im transport Alfia u drugu bolnicu. Držati Alfia intubiranog i drogiranog u krevetu više od godinu dana bez traheostomije, cjelovite procjene ili tretmana za poznata medicinskih stanja je okrutno te nije u skladu s prihvaćenim međunarodnim standardima.

Nevjerojatno je da ne poštujete prava i želje Alfievih roditelja te da Alfiu poričete pravo na život. Pozivamo Vas da obustavite sudski spor koji ste započeli i dopustite transport Alfiea u bolnicu prema izboru njegovih roditelja.

----

Dear Alder Hey Children’s Hospital officials,

Alfie has no medical diagnosis, without which it is impossible to determine his long-term outlook. Removing his ventilation, and thus purposely and prematurely ending Alfie's life. There are other options, and even recommendations and assistance offered for Alfie's rehabilitation.

Please respect the wishes of Alfie’s parents and allow them to transport Alfie to another hospital. Keeping Alfie intubated and drugged in a bed for a year without tracheostomy, complete assessment or treatment for known conditions is cruel and out of step with accepted international standards.

It is unbelievable that you are disrespecting the rights and wishes of Alfie’s loving parents, and denying Alfie his rightful chance at life. We call on you to withdraw your court case and allow Alfie's transfer to a hospital of his parents' choosing.

Sincerely,
[Your Name]

Sign this petition now!

89,543 people have signed. Help us reach 100,000 signatures.