NOVI DOKAZI

Sloboda za Asiju Bibi - prihvatite nove dokaze

167.418 potpisa do sad. Pomozite nam prikupiti 200.000 potpisa.

Sloboda za Asiju Bibi - prihvatite nove dokaze

Asija Bibi osuđena je na smrt zbog svetogrđa i apostazije, jer se u većinski muslimanskoj zemlji, Pakistanu, ne želi odreći svoje kršćanske vjere. Asija nije imala pošteno suđenje niti joj je dosuđena pravedna kazna. Nije imala niti priliku braniti svoju nedužnost protiv važnih optužbi.

NOVI DOKAZI

Iako su svjedoci već ispitani, njihovi iskazi se ne poklapaju s onima prikazanima u filmu. FIlm "Sloboda za Asiju Bibi koji je nastao u kooprodukciji CitizenGO-a, pokazuje kako dva glavna tužitelja uopće nisu u čula Asiju Bibi kako izgovara riječi za koje je optužena, nisu bili niti prisutni na mjestu događaja.
Mohammed Idris (vlasnik polja gdje je Asija navodno svetogrdila) i Mohammed Salim (loklani imam) u filmu priznaju kako osobno nisu čuli da Asija izgovara riječi za koje je optužena. Čuli su samo iskaze Asme i Mafie, koje su direktno svjedočile navodnom svetogrđu. Ipak, Mohammed Idris i Mohammed Salim glavni su svjedoci na suđenju.
Ovdje možete vidjeti dokaze:

Uz sve to, Mohammed Salim izjavio je kako je njegova vjerska i moralna dužnost braniti dostojanstvo Proroka. Kako kaže, to je razlog zbog kojeg je odlučio svjedočiti na sudu.
Imam, Abdul Rasheed poručio je kako će, ako Vrhovni Sud oslobodi Asiju, cijeli će Pakistan prosvjedovati protiv presude, a Asija će biti kažnjena na ovaj ili onaj način.

MORA LI ASIJA BIBI BITI UBIJENA?

NE ako joj pomognemo. Odmah potpišite peticiju. Želimo da Vrhovni sud prihvati film kao dokaz.

Potpišite peticiju i CItizenGO će se pobrinuti za dostavljanje potpisa Vrhovnom sudu u Pakistan.

Asija Bibi ne smije biti pogubljena! Ona je nevina žrtva nepravednog suđenja.

Potpišite peticiju i podijelite je na svom Facebook profilu.

Sada potpišite peticiju!

CitizenGO će štititi vašu privatnost i slati vam obavijesti o ovoj i drugim kampanjama.

Vrhovnom sudu u Pakistanu

Mi, dolje potpisani, pozivamo Vrhovni sud u Pakistanu da prizna dijelove dokumentarnog filma "Sloboda za Asiju Bibi", kao dokaze u slučaju Asije Bibi.

Mohammed Idris (vlasnika polja na kojem je Asija navodno počinila svetogrđe) i Mohammed Salima (mjesni imam) priznalli su da nisu čuli Asiju Bibi kako izgovara riječi za koje je optužena. Zbog ovih snažnih dokaza, potrebno je preispitati slučaj. Ovdje prilažemo i navedene dokaze: https://www.youtube.com/watch?v=uvwRkuY5Lqg

Molimo vas, razmotrite nove dokaze i omogućite pošteno suđenje i zaštitu Asije Bibi.

*********

We, the undersigned, call on the Supreme Court of Pakistan to recognize fragments of the documentary movie “Freedom for Asia Bibi” as evidence in the case of Asia Bibi.

The film includes statements from two of Asia BIbi's main accusers: Mohammed Idris (the owner of the field where Asia allegedly committed blasphemy) and Mohammed Salim (the local imam). They both admit they did not hear Asia Bibi say the words of blasphemy she is accused of. These compelling arguments make it necessary to re-examine the case. We also attach the evidence: https://www.youtube.com/watch?v=uvwRkuY5Lqg

Please, consider the new evidence and allow a fair and just trial and protection for Asia Bibi.

S poštovanjem,
[Ime i prezime]

Sada potpišite peticiju!

167.418 potpisa do sad. Pomozite nam prikupiti 200.000 potpisa.