Komisiji o statusu žena #CSW61

Delegacijama u Komisiji o statusu žena

Komisiji o statusu žena #CSW61

132.117 potpisa do sad. Pomozite nam prikupiti 200.000 potpisa.

Komisiji o statusu žena #CSW61

Pridružite nam se na 61. zasjedanju Komisije o statusu žena u sjedištu UN-a u New Yorku. Zasjedanje će trajati od 13. – 24. ožujka 2017., a na njemu će prisustvovati 193 članice Ujedinjenih Naroda. Predstavnici članica UN-a, tijela UN-a i nevladinih organizacija akreditiranih u ECOSOC-u (Ekonomskom i socijalnom vijeću UN) – kao i CitizenGO, sudjelovat će na zasjedanju i raspravljati o ulaganju milijardi dolara za pomoć ženama i djevojkama na svjetskoj razini.

Nalaženje rješenja kako bi se iskorijenilo siromaštvo i glad, poboljšalo zdravlje i obrazovanje te pristup čistoj vodi su među najvitalnijim potrebama žena i djevojaka u manje uspješnim zemljama.

Međutim, koalicija zemalja, koje predvode, između ostalih i Europska Unija, Brazil, Kuba, Kanada koriste ovu važnu konferenciju za promicanje drugačijih tema. One kao prioritet žele nametnuti trošenje novca poreznih obveznika na pobačaj, liberalno seksualno obrazovanje te radikalne programe namijenjene razbijanju obitelji.

U stvari, te članice su uvele destruktivne teme u obvezujući izvještaj pod naslovom: Ekonomsko osnaživanje žena u promjenjivom svijetu rada Cilj izvještaja je odrediti vrijeme i načine postizanja zacrtanih ciljeva.

Ove godine  u nacrtu dokumenta „Ekonomsko osnaživanje žena u promjenjivom svijetu rada“ o kojem će se raspravljati tijekom zasjedanja Komisije traži se jačanje uloge UN-a u financiranju radikalnih programa koji su namijenjeni razbijanju obitelji, ubijanju milijuna nerođene djece i provođenju programa rodne ideologije.

Mogžemo li računati  na vaš glas tijekom 61. zasjedanja Komisije o statusu žena?

Sudjelujte u radu Komisije o statusu žena potpisivanjem peticije. Peticiju ćemo dostaviti stalnoj misiji RH pri UN-u i predstavnicima drugih zemalja pri UN-u i Komisiji.

Prioritet trošenja novca poreznih obveznika ne može biti pobačaj, liberalno seksualno obrazovanje te radikalni programi namijenjeni razbijanju obitelji. Stoga, ovim putem pozivam vas kao svoje predstavnike pri UN-u da svoje napore usmjerite na teme koje djevojke i žene smatraju prioritetnima kako na nacionalnoj tako i nad nacionalnoj razini: iskorijenjivanje siromaštva i gladi, poboljšanje zdravlja, obrazovanja i pristup čistoj vodi.

Sada potpišite peticiju!

CitizenGO će štititi vašu privatnost i slati vam obavijesti o ovoj i drugim kampanjama.

PRIORITET je iskorijenjivanje siromaštva i gladi, poboljšanje zdravlja, obrazovanja i pristup čistoj vodi.

Poštovani,

Stoga, ovim putem pozivam vas kao svoje predstavnike pri UN-u da svoje napore usmjerite na teme koje djevojke i žene smatraju prioritetnima kako na nacionalnoj tako i nad nacionalnoj razini: iskorijenjivanje siromaštva i gladi, poboljšanje zdravlja, obrazovanja i pristup čistoj vodi.

S poštovanjem,
[Ime i prezime]

Sada potpišite peticiju!

132.117 potpisa do sad. Pomozite nam prikupiti 200.000 potpisa.