Anónimo

Anónimo's picture
Anónimo

Zachęcam wszystkie kobiety aby wymagały i kupowały ubiór godny kobiety . Nieskromy ubiór który dziś powszechnie się widzi na ulicach wśród kobiet odbiera godność i szacunek tak wielu kobietom .

Promuovere il territorio

Bonjour, je soussignée Mme DIALLO Mariama.

Nem akarom,hogy az unokaim lassak ezt a gusztustalansagot!!!

PORQUE EL SER HUMANO ES LBRE Y HA NADIE HACE DAÑO LA CREENCIA PERSONAL.
NO HAY RAZONES PARA HACER DAÑO POR SER CREYENYE COMO NO HAY RAZONES PARA HACR DAÑO POR NO SERLO. RESPETO A LA DIGNIDAD HUMANA

PORQUE EL SER HUMANO ES LBRE Y HA NADIE HACE DAÑO LA CREENCIA PERSONAL.

Zárt helyen nem sérülhet a gyerekek és a normális emberek joga és erkölcse.
A másságosok védelme érdekében szigorúan ellenőrzött legyen a beléptetés, hogy provokatőrök, kiskorúak, vagy terroristák ne tudjanak bejutni.

Undorító, visszatetsző, nem a nyilvánosság elé való, a gyerekre kifejezetten káros.

2012 Óta Szlovákiában a Lévai járásbíróságon van az ügyem a gyermekemmel való kapcsolattartás miatt.A bíróság évről évre halasztja az eljárást, illetve a 2015 évben kiadott jogerős végzését sem tudja betartani.A jogaimat-, a gyermekemhez való jogomat megsérti és ezáltal részt vesz az elidegenítésben.Több ízben kértem segítséget mind a Szlovák illetve a Magyar minisztériumoktól, szervezetektől,

Mérgezik a közéletünket, hamisan tüntetik fel az olyan irányú szexualitást, , gyermekeket rontanak meg, bűncselekmények elkövetésére ad lehetőséget.

To stop brutal killing of baby human beings in the womb. Humans are made in the image of God. Therefore each abortionist is killing Gods creation and The breath of God. Each child should be treated with respect, dignity and love. Abortion is a criminal action. Murder in brutal action to the defenseless.
This action should be supported and with repentance.

This action should be supported and with repentance.

Podpisanie petycji do Jego Światobliwości Ojca Świętego Franciszka w obronie Ojca Tadeusza Rydzyka i dokonywanych przez Niego Toruńskich Dzieł, z pomocą osób i instytucji współpracujących, wspieranych przez Polskich Katolików-Patriotów oraz ludzi dobrej woli z całego świata, jest wyrazem wdzięczności za promocję dobra i prawdy, praw naturalnych, tradycji i wartości - wobec postępującej globaliz

MY HUSBAND RANDY AND MYSELF SIGNED A PETITION BUT WE FORGOT TO GIVE THAT PETIEON TO ALL OF OUR EMAIL FRIENDS ... I TRYED TO SINGH ANOTHER ONE AND ADD MY FRIENDS BUT COULD NOT ..

Rossz peldamutatas a gyerekeinkinknek meg eggyaltalan gusztustalan meg a fenottek szamara is!

Sértő a társadalom többségére.