A petíció címzettje: Magyarország Kormánya

02 000
  1 693

1 693 támogató már aláírta ezt a petíciót. Segítsen, hogy elérjünk 2 000 aláírást.

MORATÓRIUMOT A MODELLEZŐ REPÜLÉS SZIGORÍTÁSÁRA!

MI MAGYAR TÁVIRÁNYÍTÁSÚ MODELLEZŐ REPÜLŐK, kérjük , hogy Magyarország Kormánya 2018. január 1-ig függessze fel a külterületen történő, rádió távirányítású, VLOS módban, a működtető személy legfeljebb 450m-es távolságában repülő 0-12kg tömegű, élő videojel továbbítására nem alkalmas és helymeghatározó rendszerrel nem felszerelt, merev szárnyú és forgószárnyas valamint emelő légcsavaros eszközök tekintetében a légiközlekedésről szóló 1995. évi XCVII. törvény módosításáról szóló 2016. évi CXXXVI. törvény végrehajtását! Ezzel tegye lehetővé, a sport és rekreációs célú modellező repülés folytatását mindaddig, amíg a tevékenység, társadalmi- szakmai egyeztetésen alapuló, végrehajtható szabályozása ki nem alakul és a szabályozás végrehajtásának feltételei nem jönnek létre!

A petíció elindítójával a CitizenGO nem áll jogi kapcsolatban. A CitizenGO nem vállal felelősséget a petíció tartalmáért.

Írja alá most

Aláírásával elfogadja a CitizenGO Általános Szerződési Feltételeit és Adatvédelmi Szabályzatát, és hozzájárul, hogy e-mailen keresztül tájékoztassuk kampányainkról. Leveleinkről bármikor leiratkozhat.

A petíció címzettje: Magyarország Kormánya

Üdvözlettel: