A petíció címzettje: Dr. Pintér Sándor Belügyminiszter

Állítsák meg a Kék Bálna internetes "játék" terjedését!

212 támogató már aláírta ezt a petíciót. Segítsen, hogy elérjünk 500 aláírást.

Állítsák meg a Kék Bálna internetes "játék" terjedését!

A benne foglalt öngyilkosságra, valamint egyéb, az egészséges személyiségfejlődésre káros, tevékenységek megtételére buzdító feladatok végrehajtásának állítólag, bizomyos források szerint már magyar áldozatai is vannak.

Kérjük tovàbbá, hogy jöjjön létre egy tájékoztatási rendszer, hogy minden oktatási intézményben felhìvják a figyelmet fiatalokat veszélyeztető Kék Bálna "játékra"!

A petíció elindítójával a CitizenGO nem áll jogi kapcsolatban. A CitizenGO nem vállal felelőséget a petíció tartalmáért.

Írja alá most

A CitizenGo védi a személyes adatokat és a jövőben tájékoztat erről és további kampányairól.

A petíció címzettje: Dr. Pintér Sándor Belügyminiszter

Állítsák meg a Kék Bálna internetes "játék" terjedését!

Tisztelt Belügyminiszter Úr! A Kék Bálna "játék" világszerte sok fiatal életét követelte már, családokat tett tönkre. A benne foglalt öngyilkosságra, valamint egyéb, az egészséges személyiségfejlődésre káros, tevékenységek megtételére buzdító feladatok végrehajtásának állítólag, bizonyos források szerint már magyar áldozatai is vannak. Kérjük, hogy a hivatalos szervek tegyenek meg mindent annak érdekében, hogy ez a "játék" ne terjedhessen, továbbá keressék meg, vonják felelősségre azokat, akik ezt Magyarországon elindították és terjesztik! Kérjük tovàbbá, hogy jöjjön létre egy tájékoztatási rendszer, hogy minden oktatási intézményben felhìvják a figyelmet a Kék Bálna "játékra"!

Üdvözlettel:
[az Ön neve]

Írja alá most

212 támogató már aláírta ezt a petíciót. Segítsen, hogy elérjünk 500 aláírást.