Felhasználási feltételek

A CitizenGO.org az alábbi feltételekkel biztosítja az internetes szolgáltatásait.

1) - A 34/2002 (július 11.) számú (spanyol) törvény 10. cikkének jelentési kötelezettségével összhangban az E-kereskedelemért és informatikai szolgáltatásokért felelős szervnek az alábbi adatokat mutatjuk be.

A CitizenGO.org a CitizenGO Alapítvány tulajdonában és kezelésében áll, melynek székhelye Calle Paseo de la Habana 200-28036 Madrid, alapítványi nyilvántartási száma 1582, cégjegyzékszáma G-86736998.

A CitizenGO.org felhasználóinak nyújtott szolgáltatásai a CitizenGO.org hálózatán belül ingyenesen érhetők el, ezen szabályzat 9. pontjában foglalt feltételek függvényében. A szolgáltatások egy része kizárólag a CitizenGO.org oldalon előzőleg regisztrált felhasználók számára érhető el.

2) - A CitizenGO.org hálózatával a Felhasználó teljes körűen elfogadja ezen általános feltételeket.

3) - A felhasználó beleegyezik abba, hogy a szolgáltatásokat nem használja jog, közerkölcs, közrend megsértésére alkalmas módon, továbbá általánosságban véve ezen felhasználási feltételeknek megfelelően használja azokat. Következésképpen felelős, amennyiben hirdetési és kereskedelmi célokra használja, valótlan adatokkal küld üzeneteket vagy egyéb módon téveszt meg üzenetével másokat.

4) - A CitizenGO.org kizárólag két fél közötti kommunikációs szolgáltatóként tevékenykedik, és nem felel a felek között váltott üzenetek tartalmáért, továbbá az általános feltételekkel ellentétes tartalmakért. Kizárólag a Felhasználó felel a tartalom hitelességéért és jogszerűségéért. A Felhasználási feltételek tiltják a szolgáltatás igénybevételét a szolgáltatók ellen irányuló reklámanyagok küldése céljából.

5) - A Felhasználó elfogadja a CitizenGO.org által meghatározott a szolgáltatásra vonatkozó felhasználási korlátozásokat.

6) - A CitizenGO.org nem tehető felelőssé a kommunikáció során előforduló mulasztásokért, mint például törlődések, hiányos adattovábbítások vagy késedelem, továbbá nem garantálja a rendszer folyamatos működését. A CitizenGO.org felel továbbá abban az esetben sem, ha egy harmadik fél a CitizenGO.org biztonsági rendszerét feltörve belép az üzenetekhez és azokon keresztül vírusokat terjeszt.

A CitizenGO.org minden törvényileg kötelező biztonsági intézkedést megtett a Felhasználók által megadott személyes adatok védelme érdekében. Ugyanakkor a CitizenGO.org nem tudja garantálni a biztonsági rendszerének abszolút sebezhetetlenségét, és a hálózaton küldött adatok biztonságát és sérthetetlenségét.

A CitizenGO.org nem vállal felelősséget a tartalom jogszerűségéért és valóságtartalmáért, sem pedig annak hitelességéért.

A Felhasználók számára elérhető linkek célja a hasonló tartalmak megtalálása az interneten. A CitizenGO.org nem reklámozza az elérhető linkeken található termékeket és szolgáltatásokat, és nem felel ezekért a termékekért és szolgáltatásokért.

A CitizenGO.org nem vállal felelősséget arra vonatkozóan, hogy a Felhasználó hogyan használja az oldalt, továbbá, hogy megfelel-e ezen Felhasználási feltételeknek.

7) - A CitizenGO.org azonnali hatállyal megszakítja a szolgáltatásnyújtást és a kapcsolatot a Felhasználóval szemben, amennyiben kiderül, hogy a weboldal használata vagy annak bármely szolgáltatása a Felhasználási feltételekkel ellentétes.

8) - A CitizenGO.org fenntartja magának a jogot bármely szolgáltatása nyújtásának megszakítására a hálózatán belül, melyhez elegendő a szolgáltatás eléréséhez használt ablakon keresztül 15 napos felmondást közzétenni. Továbbá fenntartja magának a jogot, hogy az oldal beállításait, vagy a hozzá kapcsolódó szolgáltatásokat és azok használatához szükséges feltételeket bármikor, előzetes felhívás nélkül megváltoztassa.

9) - A CitizenGO.org bármikor módosíthatja a Felhasználási feltételeket vagy bevezethet új feltételeket, beleértve az ingyenesség megszüntetését. Ezek a változások kizárólag hatályba lépésük után alkalmazhatók.

10) - A felhasználó elfogadja, hogy megadott vagy a jövőben megadandó személyes adatait a CitizenGO.org személyes adatfájl formájában feldolgozza. Ezt az adatot statisztikák összeállítására, a felhasználói beállítások alapján hirdetések szerkesztésére, elismerések odaítélésre, a szolgáltatás fenntartására és előre nem látható eseményekre használhatja fel [Adatvédelmi Szabályzat].

A CitizenGO.org felel az így készült fájlokért. Az adattulajdonosnak mindig jogában áll az adatokhoz hozzáférni, azokat módosítani vagy törölni az adatvédelmi szabályoknak megfelelően. E célból az adattulajdonos aláírt e-mailt küld a CitizenGO.org részére (citizengo@citizengo.org), melyben egyértelműen jelzi az e-mail címét, hogy kérésére a CitizenGO.org válaszolni tudjon.

A személyes adataid kezeléséről és továbbításáról szóló hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod írásban a CitizenGO.org-nak címezve a fent említett e-mail címen keresztül.

11) - A hozzájárulás a www.citizengo.org oldalra elküldött tartalom másolására, terjesztésére és/vagy módosítására vonatkozik, kivéve, ha Creative Commons (Kreatív közjavak) alapján ezt másként jelzed.

12) - A felek egyértelműen kikötik a spanyol jog joghatályát, mint mögöttes jogot az általános feltételeket illetően, és a Madridi Bíróság kizárólagos illetékességét a viták rendezésére.

A fenti pontok az  eredeti spanyol szöveg magyar fordítása. A jogi információ csupán tájékoztató jellegű. Fordítási hibák vagy félreértések esetén a  spanyol verziót kell alapul venni.

Frissítve 2013 szeptember 1.