Zaymus Eszter - CitizenGO

A 23 hónapos Alfie Evans 2016 decembere óta fekszik a liverpooli Alder Hey Kórház intenzív osztályán egy súlyos, nem diagnosztizált betegséggel.

A kórház a mai napon le akarta kapcsolni Alfie-t a lélegeztetőgépről, szülei határozott akarata és tiltakozása ellenére.

Március 12-22-ig hazánk képviselői is részt vesznek az ENSZ nők helyzetével foglalkozó bizottságának 62. ülésszakán, New Yorkban. Az idei ülésszak a vidéki nőkre fókuszál. Mennyi minden juthat eszünkbe a témában: iskolai végzettség, munkanélküliség, anyaság, gyermekintézményi ellátottság, egészségügyi és szociális rendszer színvonala, elvándorlás...

Madridi nyilatkozat egymás megértéséről, tiszteletben tartásáról és a szabadságról
Csatlakozzon Ön is, ha fontosnak tartja a családok és a gyermekek védelmét a gender ideológia túlkapásaitól.

ETIKUS OLTÁST GYERMEKEINK SZÁMÁRA!
Tudta? Abortált emberi magzatok sejtvonalait használták fel a kanyaró, a mumpsz és a rubeola elleni védőoltáshoz Európában.
Ha nem szeretné, hogy gyermekét az etikátlan módon előállított vakcinával kelljen szükség esetén beoltani, kérjük csatlakozzon Ön is a petícióhoz!

Biztosan Önhöz is eljutott az ukrán oktatási törvény híre, amely megfosztja az Ukrajnában élő nemzeti kisebbségeket, így a magyarokat is az anyanyelven való tanulás lehetőségétől az iskola felső tagozatától kezdve.

jeioksldsfd

A közelmúltban hazánkban is megjelent az a fajta társkereső modell, amely célja tehetős, egzisztenciával rendelkező, idősebb férfiakat (sugardaddy) összehozni egzisztenciával nem rendelkező fiatal nőkkel (sugarbaby).

Csatlakozzon petíciónkhoz, ha úgy érzi, hogy az említett kiadványt nem szívesen adná gyerekek kezébe!

Franciaországban betiltották az alábbi csodálatos, reményt keltő kisfilmet.

Elérkezett október 23., az 1956-os forradalom kitörésének 60. évfordulója. Emelkedett szívvel gondolunk hőseinkre, akiknek olyannyira fontos volt hazájuk, hogy az életüket adták vagy kockáztatták érte. Büszkék vagyunk rájuk, mivel hatalmas áldozatot hoztak a nemzetért, a szabadságért.

Ne ünnepeljük az abortuszokat semmilyen módon! – Szeptember 28-a ne legyen az abortuszok „ünnepe” az ENSZ-ben!

Az utóbbi hetekben egymásnak ellentmondó történéseknek lehettünk tanúi a fogyatékossággal élő emberek társadalmi megbecsültségével, és élethez való jogával kapcsolatban.

Szeptember 4-én avatják szentté Kalkuttai Teréz anyát Rómában. Teréz anya hihetetlen sokat tett a szenvedőkért, áldozatos munkája előtt az egész világ fejet hajt, Nobel-békedíjat is kapott. Mit vall Teréz anya a békéről, a szegények legszegényebbikéről és saját szerepéről az élet védelmében? Kik munkálkodnak a mai napig is szellemiségében?

A születés mindannyiunk életének az egyik legmeghatározóbb pillanata, ezért nem mindegy, hogy milyen körülmények között látunk napvilágot. A születés minősége befolyásolja a gyermek rövid és hosszú távú egészségét és életminőségét, valamint az édesanya későbbi testi-lelki jóllétére is hatással van.

Az Európa Tanács Parlamenti Közgyűlésének Szociális Bizottsága március 15-én elutasított egy a béranyasággal kapcsolatos jelentéstervezetet.  A javaslatot a béranyaság gyakorlatának jogi szabályozása céljából nyújtották be, próbálva elfogadtatni a nőket kihasználó és a gyermekeket árucikké tevő béranyaságot. Bár számunkra, akik az emberi méltóságot védelmezzük, jó hír az eredmé