Adresat/Adresaci petycji: Osoba

Delegalizacja Ośrodka Monitorowania Zachowań Rasistowskich i Ksenofobicznych

14.976 osób podpisalo petycję. Pomóż nam osiągnąć cel 20.000 podpisów.

Delegalizacja Ośrodka Monitorowania Zachowań Rasistowskich i Ksenofobicznych

Prowadzony przez skazanego na 4 lata więzienia za oszustwa i wyłudzenia Rafała Gawła Ośrodek Monitorowania Zachowań Rasistowskich i Ksenofobicznych na Facebook'u jest odpowiedzialny za blokowanie facebook'owych profili, permanentne zohydzanie, deprecjację i obrzucanie inwektywami patriotów, katolików i narodowców. Apelujemy do Ministerstwa Sprawiedliwości o delegalizację ksenofobicznego OMZRiK.

Ta petycja została wykreowana przez obywatela lub organizację, która nie jest cześcią CitizenGO. CitizenGO nie jest odpowiedzialna za treść petycji.
+ List do:

Podpisz tę petycję teraz!

kod pocztowy
Podpisując się akceptują Państwo Regulamin CitizenGO i Politykę Prywatności oraz zgadzają się Państwo na otrzymywanie co jakiś czas emaili o naszych kampaniach. Mogą się się wypisać w każdym momencie.

Adresat/Adresaci petycji: Osoba

DELEGALIZACJA OŚRODKA MONITOROWANIA ZACHOWAŃ RASISTOWSKICH I KSENOFOBICZNYCH

Ministerstwo Sprawiedliwości

Szanowny Minister Zbigniew Ziobro

Aleje Ujazdowskie 11,

Apel do Prokuratora Generalnego i Ministra Sprawiedliwości Zbigniewa Ziobro

Ośrodek Monitorowania Zachowań Rasistowskich i Ksenofobicznych, będący organizacją pozarządową i działający w ramach Stowarzyszenia Trzyrzecze jest odpowiedzialny za blokowanie facebook'owych profili, permanentne zohydzanie, deprecjację i obrzucanie inwektywami patriotów, katolików i narodowców. Ośrodek działający przy stowarzyszeniu działającego w Warszawie, obrazoburczego i promującego nihilizm, atakującego polskość i obecny Rząd teatru Trzyrzecze, czuje się bezkarnie. „Faszyści”, „naziści”, „rasiści”, „ksenofobowie” i „antysemici” to jedne z wielu obraźliwych określeń adresowanych w stronę miłujących Boga i Ojczyznę.

Poza rzucanymi inwektywami, Ośrodek – kierowany przez skazanego na 4 lata więzienia za oszustwa i wyłudzenia dyrektora teatru Rafała Gawła – jest współodpowiedzialny za masowe kasowanie narodowo-katolickich profili oraz regularne donosy do prokuratury, na tych którym leży na sercu Wielka Polska.

Czy podobnie jak OMZRiK czyni to z patriotami, prawa strona społeczeństwa również może pozwolić sobie na bezkarne obrażanie środowisk lewicowo-liberalnych nazywając ich pederastami, zboczeńcami, dewiantami, pedałami, żydowskimi pachołkami czy śmieciami? Czy szacunek i wolność słowa jest zarezerwowana tylko dla tych, którzy uczestniczą w przemyślanym planie niszczenia Polski?

Widząc bezkarność lewicowego saloniku, sprzeciwiamy się bezkarności internetowego Ośrodka. Sprzeciwiamy się obrażaniu Polaków, patriotów, katolików i narodowców. OMZRiK działający przy stowarzyszeniu został zalegalizowany w sądzie. Dlatego zwracamy się do Ministerstwa Sprawiedliwości, aby solidnie przyglądnęło się działalności Ośrodka, a w konsekwencji podjęło kroki na drodze delegalizacji ksenofobicznego aparatu, który jest odpowiedzialny za deprecjację Polaków i narodowego dziedzictwa.

Zwracamy się z apelem o podpisywanie tej petycji i rozpowszechnianie linku do niej do jak największej liczby obywateli. Zjednoczmy się i działajmy we wspólnej sprawie.

Wszystkie podpisy zostaną przekazane Ministerstwu Sprawiedliwości wraz z apelem o delegalizację Ośrodka Monitorowania Zachowań Rasistowskich i Ksenofobicznych.

Do wiadomości:

1. Minister Sprawiedliwości Zbigniew Ziobro

2. Wiceminister Sprawiedliwości Patryk Jaki

Z poważaniem,
[Imię i nazwisko]

Delegalizacja Ośrodka Monitorowania Zachowań Rasistowskich i Ksenofobicznych

Podpisz tę petycję teraz!

14.976 osób podpisalo petycję. Pomóż nam osiągnąć cel 20.000 podpisów.