Petycja o wyświetlenie filmu "Vaxxed - Wyszczepieni" oraz poparcie międzynarodowego protestu przeciw przymusowi szczepień

Adresat/Adresaci petycji: Ojciec Tadeusz Rydzyk - Fundacja Lux Veritatis w Warszawie ul. Leszno 14 - 01-192 Warszawa

8 osób podpisalo petycję. Pomóż nam osiągnąć cel 100 podpisów.

Jesteśmy świadkami ocenzurowania głosu zarówno poszkodowanych, jak naukowców i lekarzy, którzy, chcą poinformować opinię publiczną o oszustwie i tuszowaniu faktów naukowych, jakiego dopuścili się urzędnicy odpowiedzialni za bezpieczeństwo programu szczepień. Oszustwie, które ma kolosalne znaczenie dla zdrowia dzieci.

Nie pierwszy raz ocenzurowano publikację poświęconą negatywnym skutkom szczepień. Pod koniec 2016 r. usunięto ze strony TVP odcinek programu oraz z anteny cały program „Szeptem”, którego celem było rozpoczęcie otwartej debaty nad zmianą źle funkcjonującego systemu szczepień, narażającego bezpieczeństwo oraz zdrowie i życie dzieci oraz szczepionych dorosłych. Podobnie stało się teraz w przypadku filmu „Vaxxed - Wyszczepieni”. Urzędnicy wysokiego szczebla – funkcjonariusze publiczni  –  wystosowali kolejny apel o wprowadzenie cenzury, posługując się przy tym fałszywymi informacjami.

Apelujemy o pomoc do mediów niezależnych od wpływów przemysłu farmaceutycznego! Szczepienia? Pełna informacja i wolność wyboru!

Ta petycja została wykreowana przez obywatela lub organizację, która nie jest cześcią CitizenGO. CitizenGO nie jest odpowiedzialna za treść petycji.
+ List do:

Podpisz tę petycję teraz!

kod pocztowy
CitizenGo będzie chronić Twoją prywatność oraz informować Cię o tej oraz innych kampaniach.

Szanowny Ojcze Dyrektorze,

Dziękując za głos poparcia i zrozumienia dla środowiska rodzin poszkodowanych przez przymus szczepień i powikłania poszczepienne w audycji "szczepienia a prawo wyboru" z 18 lutego 2017 r., zwracamy się z prośbą o wyświetlenie ocenzurowanego przez TVN filmu "Vaxxed - Wyszczepieni: od tuszowania faktów do katastrofy" w TV Trwam.

Jesteśmy świadkami cenzury medialnej, mającej na celu zamknięcie ust nie tylko stronie społecznej, reprezentującej poszkodowanych pacjentów, ale również lekarzom i naukowcom w dyskusji nad tak ważnym społecznie tematem, jak bezpieczeństwo programu szczepień dzieci i dorosłych.

To właśnie film VAXXED, którego możliwość obejrzenia odebrano polskim widzom pokazuje problem fałszowania badań, ale przez najwyższy urząd zajmujący się w USA bezpieczeństwem szczepień. Fałszerstwo CDC w sprawie związku szczepionki MMR z autyzmem, zostało po latach ujawnione przez wysokiego szczebla pracownika naukowego tego urzędu. W 2015 dr William Thompson nie mogąc znieść ciężaru udziału w tej naukowej zbrodni, przedstawił dokumenty będące dowodem fałszerstwa, i jest obecnie pod opieką prawną. Sprawą zajmuje się również kongres amerykański.

Ponadto szczepionka MMR, która podawana jest dzieciom pod przymusem administracyjnym w Polsce, została wyprodukowana w oparciu o komórki pobrane z ciał dzieci zanim straciły życie w wyniku aborcji.

Prosimy również o poparcie dla międzynarodowego protestu rodzin poszkodowanych przez przymus szczepień i powikłania poszczepienne, który odbędzie się 3 czerwca w Warszawie.

Prosimy o pomoc w imię Prawdy i Dobra!

Z poważaniem,

Zarząd Ogólnopolskiego Stowarzyszenia Wiedzy o Szczepieniach "STOP NOP"

os. Jagiellońskie 69/1

61-217 Poznań

Z poważaniem,
[Imię i nazwisko]

Podpisz tę petycję teraz!

8 osób podpisalo petycję. Pomóż nam osiągnąć cel 100 podpisów.