Kikapcsolom a Netflixet!

Jézuson gúnyolódik a Netfix által közvetített film

Kikapcsolom a Netflixet!

Másfél millióan csatlakoztunk a CitizenGO petíciójához, kérve a Netlix vezetőitől a Krisztus első kísértése című vallásgyalázó film eltávolítását. Rajtunk kívül más platformokon is szerveződtek keresztények, ugyanezt kérve a vállalattól.

A Netflix a füle botját sem mozdította, pedig nyilvánvalóvá vált számukra, hogy Jézus homoszexuálisként, Szűz Mária házasságtörőként való beállításával átléptek egy határt.

Nem adjuk fel a célunkat, hogy eltávolítsák a filmet az oldalról. Mivel tudjuk, hogy egy vállalatvezetőt leginkább a cég bevételei motiválnak, arra biztatjuk és kérjük tagjainkat, hogy töröljék Netflix előfizetésüket.

Miben számítunk Önre?

• Ha Netflix előfizető, ha nem, kérem, hogy továbbítsa levelünket barátainak és családtagjainak, hogy a lehető legtöbben üzenhessünk ilyen módon az amerikai vállalatnak.

• Üzenjen a Netflixnek a közösségi média felületein, használja a #CancelNetflix  és a #KapcsoldkiaNetflixet hashtageket: https://www.facebook.com/netflixmagyarorszag/
  • Ha nehezségek merülnek fel az előfizetése megszüntetése kapcsán, kérjük, jelezze, örömmel segítünk.

Kérjük, hogy a fenti lépések elvégzése után küldjön egy rövid visszajelzést számunkra, hogy be tudjunk számolni közösségünknek és a nyilvánosságnak közös megmozdulásunk eredményeiről.

+ E-Mail/Mitteilung an:

PLZ
Bitte wählen Sie eine Option:
Wir verarbeiten Ihre Daten gemäß unseren Datenschutzbestimmungen und Nutzungsbedingungen.Indem Sie unterzeichnen akzeptieren Sie die Nutzungsbedingungen und die Datenschutzrichtlinie von CitizenGO und stimmen zu, gelegentlich E-Mails zu unseren Kampagnen zu erhalten. Sie können sich jederzeit aus unserem Verteiler austragen.

Köszönjük a kiállását!