DZIĘKUJEMY!

Dziękujemy sędziom i posłom za wyrok Trybunału

DZIĘKUJEMY!

14.726 Personen haben bereits unterzeichnet. Helfen Sie bitte mit, 20.000 Unterschriften zu erreichen.

DZIĘKUJEMY!

22 października 2020, Trybunał Konstytucyjny orzekł o niekonstytucyjności obowiązujących od 27 lat przepisów ustawy o planowaniu rodziny, ochronie płodu ludzkiego i warunkach dopuszczalności przerywania ciąży.

W ten sposób stało się bezsprzeczne, że dokonywanie aborcji eugenicznej jest w Polsce niezgodne z Konstytucją RP.

Bardzo prosimy, by przyłączyli się Państwo do naszych podziękowań sędziom i posłom, szczególnie gdy są oni dziś tak bezpardonowo atakowani.

Zamach na życie dziecka nienarodzonego nie będzie już dłużej dopuszczalny ze względu na podejrzenie niepomyślnej diagnozy prenatalnej jego stanu zdrowia, czy niepełnosprawności.

Co ciekawe, tego samego dnia Polska stała się jednym z 32 krajów-sygnatariuszy konsensusu genewskiego.

Porozumienia międzynarodowego, do którego doszło z inicjatywy Stanów Zjednoczonych.
Głównym przesłaniem tego dokumentu jest stwierdzenie, że nie istnieje tzw. prawo do aborcji, a co za tym idzie nie może być ona uznana za metodę planowania rodziny.

To wielki dzień nie tylko z perspektywy polskiego prawa, ale także regulacji międzynarodowych. Po raz pierwszy wielonarodowa koalicja została zbudowana wokół obrony życia.

Nie mamy wątpliwości, że to początek nowej ery w której, podobnie jak to miało miejsce wcześniej z niewolnictwem, czy rasizmem, jest tylko kwestią czasu uznanie aborcji za niezgodnej z prawami człowieka i jako takiej niedopuszczalnej.

Wierzymy, że nadchodzi czas kiedy tzw. prawa kobiet nie będą już nigdy więcej przeciwstawiane trosce o dziecko i oboje będą chronieni jednakowo.

Dyskryminacja dziecka, tylko z tego powodu, że jest mniejsze, słabsze, niesamodzielne, a czasami chore i można odebrać mu prawo do życia odejdzie do lamusa idei, za które jako ludzkość będziemy się wstydzić.

Polska odgrywa w tym procesie kluczową rolę, a polscy sędziowie i posłowie są pionierami w budowaniu nowych wartości cywilizacyjnych ludzkości. Bardzo prosimy przyłączyć się do naszych podziękowań.

Przez Polskę, przetacza się po orzeczeniu Trybunału fala protestów. Widzimy na jakiej potężnej nienawiści i przemocy jest ona zbudowana.

Nikt nie pochyla się tam z troską nad losem chorych dzieci.

Ci którzy zakładali jeszcze niedawno skarpetki nie do pary, na znak solidarności z dziećmi z Zespołem Downa, lub się z takimi dziećmi fotografowali dziś mają dla nich tylko jedno wulgarne hasło.

Ich pragnieniem jest nie tylko nieograniczone prawo do zabijania dzieci chorych, ale aborcja każdego dziecka na żądanie.

To środowiska, które uznają się za postępowe, ale dziś widać, że stoją w jednym szeregu z Komunistycznymi Chinami, gdzie aborcja jest wobec niektórych dzieci wręcz przymusowa.

Niestety to tzw. ruchy obrony praw kobiet znalazły się dziś po złej stronie historii i żadne protesty tego nie zmienią.

Jednak zmasowana fala nienawiści wymaga naszego jasnego opowiedzenia się po stronie sędziów i posłów, bo to oni przyczynili się, że nasz kraj wychodzi z ciemności ludobójstwa jakim jest aborcja.

Bardzo prosimy, w tym morzu słów pełnych nienawiści, o jedno słowo wdzięczności i przesłanie sędziom i posłom prostego dziękujemy.

+ E-Mail/Mitteilung an:

Unterzeichnen Sie jetzt die Petition

PLZ
Bitte wählen Sie eine Option:
Wir verarbeiten Ihre Daten gemäß unseren Datenschutzbestimmungen und Nutzungsbedingungen.Indem Sie unterzeichnen akzeptieren Sie die Nutzungsbedingungen und die Datenschutzrichtlinie von CitizenGO und stimmen zu, gelegentlich E-Mails zu unseren Kampagnen zu erhalten. Sie können sich jederzeit aus unserem Verteiler austragen.

Dziękuję

za odwagę i troskę o życie najmniejszych i najsłabszych z nas.

[Ihr Name]

Unterzeichnen Sie jetzt die Petition