Petycja do Rządu Rzeczypospolitej Polskiej

Każde życie jest cenne

251,936 people have signed. Help us reach 500,000 signatures.

Każde życie jest cenne

Złożenie podpisu pod petycją “Każde życie jest cenne” to coś więcej niż tylko uznanie świętości ludzkiego życia, od poczęcia w łonie matki aż do naturalnej śmierci.

Jest to wezwanie, by rządzący w Polsce nie tylko odrzucali żądania aborcjonistów, ale także aktywnie stawali w obronie życia każdej istoty ludzkiej, bez względu na to na jakim etapie rozwoju, lub w jakiej fazie swojego życia się znajduje.

Musimy tego wymagać, albowiem w przeciwnym razie liczba ofiar będzie rosła w przerażającym tempie.

Więcej informacji:

Demokraci zgłaszają ustawę koronawirusową Nancy Pelosi zmuszającą podatników amerykańskich do finansowania aborcji i Planned Parenthood.

Planned Parenthood rozwija krajowy program telemedycyny, który obejmuje tzw. domową aborcję.

Kanadyjski rząd premiera Trudeau używa pieniędzy przeznaczonych na walkę z COVID-19 do finansowania tzw. "praw reprodukcyjnych".

Clara Wichmann: Czy koronawirus to właściwy czas na dystrybucję pigułek aborcyjnych przez lekarzy pierwszego kontaktu?

https://schreeuwomleven.nl/nieuws/139/clara-wichmann-coronacrisis-het-moment-voor-abortuspil-via-de-huisarts-/ (Netherlands)

Aborcja w czasach koronawirusa: Dzialacze pro-life ostrzegają.

Sign this petition now!

Please select an option:
We process your information in according with our Privacy policy and Terms of use.By signing, you accept CitizenGO's Terms of Use and Privacy Policy and you agree to receive occasional emails about our campaigns. You can unsubscribe at any time.

My SignIt

Aborcjoniści na całym świecie starają się wykorzystać kryzys epidemiczny, by realizować swój przerażający, śmiercionośny plan.

W całej Europie lobbują obecnie za wprowadzeniem tele-porad, podczas których lekarze mogliby przepisywać pacjentkom tzw. “domową aborcję”, czyli pigułki poronne, bez żadnych badań.
W Stanach Zjednoczonych Planned Parenthood (właściciel największego biznesu aborcyjnego) chce organizować zdalne wizyty lekarskie kończące się aborcją farmakologiczną, żądając kolejnych milionów dolarów z budżetu państwa na ten cel. W tym samym czasie radykalni działacze aborcyjni nawiązują współpracę z rządami państw afrykańskich, lobbując za powszechnym dostępem do aborcji. Jednocześnie w Nowej Zelandii uchwalono prawo zezwalające na aborcję “na żądanie”, aż do momentu urodzenia się dziecka bez konieczności podawania jakiegokolwiek powodu. A to nie koniec listy...

Jeśli wirus miałby nas czegoś nauczyć, to powinna być to, między innymi, coraz powszechniejsza świadomość, że każde życie jest cenne.

Jednakże nadal, każdego roku, dziesiątki milionów dzieci jest zabijanych w łonie swych matek, a nasi politycy ich nie chronią.

Członkowie społeczności CitizenGO na całym świecie podejmują batalię, nie tylko by ujawnić, ale przede wszystkim powstrzymać proaborcyjne lobby, jednak prawdę mówiąc, chcielibyśmy zrobić więcej… znacznie więcej.

Czy pomogą nam Państwo stanąć do walki z lobby aborcyjnym, podpisując petycję “Każde życie jest cenne”? Czy udzielą Państwo swoje głosu tym, którzy go nie mają?

[Your Name]

Sign this petition now!

251,936 people have signed. Help us reach 500,000 signatures.