Dužnosnicima RH

Svaki život je jednako važan

251,942 people have signed. Help us reach 500,000 signatures.

Svaki život je jednako važan

Potpisivanje ove peticije je mnogo više od potpisivanja izjave kojom podržavate pravo svake ljudske osobe na život ot trenutka začeća do prirodne smrti.

To je poziv hrvatskim dužnosnicima ne samo da odbace zahtjeve lobija koji negiraju pravo na život nerođene djece već da započnu s aktivnom obranom prava na život svih svojih stanovnika bez obzira u kojoj životnoj fazi oni bili.

Mi se nastavljamo zalagati za neotuđivo pravo na život svake ljudske osobe kako nasilna smrt ne bi oduzimala još više života nego što to čini već sad.

Sign this petition now!

Please select an option:
We process your information in according with our Privacy policy and Terms of use.By signing, you accept CitizenGO's Terms of Use and Privacy Policy and you agree to receive occasional emails about our campaigns. You can unsubscribe at any time.

Peticija dužnosnicima RH

Zagovaratelji pobačaja po cijeloj Europi i svijetu iskorištavaju koronakrizu kako bi proširili svoj smrtonosni posao.

Zahtijevaju da se omoguće sastanci za pobačaj putem telefonskih ili videokonzultacija te da se pilule za medikamentozni pobačaj dostavljaju putem pošte! Planirano roditeljstvo insistira na telekonferencijskim sastancima za pobačaj, a drugi pripadnici lobija protiv prava na život da pomoć Africi bude uvjetovana dopuštanjem pobačaja. Istovremeno je na Novom Zelandu u proceduri prijedlog zakona pobačaja do rođenja.

Ako bi nas ovaj virus trebao naučiti bilo čemu onda je to da je svaki život jednako vrijedan.

Ali i dalje se, svake godine, ubija desetke milijuna djece koje naši političari ne štite.

Podupiratelji CitizenGO-a iz cijelog svijeta zalažu se za razotkrivanje lobija koji zagovara pobačaj i koji je gladan moći i novca.

Zato tražim od vas, hrvatskih dužnosnika, da počnete aktivno štiti svaki ljudski život od onog najmanjeg nerođenog djeteta do njihovih majki, očeva, baka i djedova!

Počnite napokon aktivno štiti pravo na život svake ljudske osobe bez obzira na životnu fazu u kojoj se ona nalazi.

[Your Name]

Sign this petition now!

251,942 people have signed. Help us reach 500,000 signatures.