Kikapcsolom a Netflixet!

Jézuson gúnyolódik a Netfix által közvetített film

 

Kikapcsolom a Netflixet!

Kikapcsolom a Netflixet!

Másfél millióan csatlakoztunk a CitizenGO petíciójához, kérve a Netlix vezetőitől a Krisztus első kísértése című vallásgyalázó film eltávolítását. Rajtunk kívül más platformokon is szerveződtek keresztények, ugyanezt kérve a vállalattól.

A Netflix a füle botját sem mozdította, pedig nyilvánvalóvá vált számukra, hogy Jézus homoszexuálisként, Szűz Mária házasságtörőként való beállításával átléptek egy határt.

Nem adjuk fel a célunkat, hogy eltávolítsák a filmet az oldalról. Mivel tudjuk, hogy egy vállalatvezetőt leginkább a cég bevételei motiválnak, arra biztatjuk és kérjük tagjainkat, hogy töröljék Netflix előfizetésüket.

 

Miben számítunk Önre?

 

  • Ha Netflix előfizető, ha nem, kérem, hogy továbbítsa levelünket barátainak és családtagjainak, hogy a lehető legtöbben üzenhessünk ilyen módon az amerikai vállalatnak.

  • Üzenjen a Netflixnek a közösségi média felületein, használja a #CancelNetflix  és a #KapcsoldkiaNetflixet hashtageket: https://www.facebook.com/netflixmagyarorszag/
  • Ha nehezségek merülnek fel az előfizetése megszüntetése kapcsán, kérjük, jelezze, örömmel segítünk.

Kérjük, hogy a fenti lépések elvégzése után küldjön egy rövid visszajelzést számunkra, hogy be tudjunk számolni közösségünknek és a nyilvánosságnak közös megmozdulásunk eredményeiről.

+ Letter to:

Kikapcsolom a Netflixet!

 
Please enter your first name
Please enter your last name
Please enter your email
Please enter your country
Please enter your zip code
Please select an option:
We process your information in according with our Privacy policy and Terms of use.By signing, you accept CitizenGO's Terms of Use and Privacy Policy and you agree to receive occasional emails about our campaigns. You can unsubscribe at any time.

Köszönjük a kiállását!

Kikapcsolom a Netflixet!

Kikapcsolom a Netflixet!