A horvát állampolgárok kérik a segítségét!

Andrej Plenković

 

A horvát állampolgárok kérik a segítségét!

050,000
  46,783
 
46,783 people have signed. Help us reach 50,000 signatures.

A horvát állampolgárok kérik a segítségét!

 

Horvátországban az Isztambuli Egyezmény ratifikálása előtt állunk, amelynek ellentmondásos részei a gender elmélet és a GREVIO felügyeleti szerv, amely túl sok hatalommal rendelkezik, amivel az állam jogalkotására, végrehajtási és pénzügyi önállóságára jelent veszélyt.

Az Isztambuli Egyezmény ellenzői médiablokád alatt állnak. Még a jobboldali, konzervatív irányú politikai pártok is figyelmen kívül hagyják az állampolgárok követeléseit és a tudományos, kulturális és vallási intézmények véleményét.

A horvát társadalom keresztény alapokra épült. A gender elmélet és elképzelései elfogadhatatlanok a legtöbb horvát állampolgár számára. Az Isztambuli Egyezmény nem felel meg a Horvát Köztársaság Alkotmányának, és nem tartja tiszteletben a horvát emberek értékeit.

Ezért követeljük a nők védelmét szolgáló olyan dokumentum kidolgozását, mely nem tartalmaz ideológiai elveket, mely nem csökkenti az állam bárminemű szuverenitását, mely tudományosan megalapozott lesz és mely a célját szolgálja, nevezetesen a nők elleni erőszak megelőzését.

Aláírásával segít megvédeni az egyén és a társadalom egészének, a jövő nemzedékek antropológiai, kulturális és biológiai identitását.

Köszönjük!

Pogledajte video s prosvjedne šetnje protiv ratifikacije Istanbulske konvencije održane u Zagrebu 24.3.2018.

+ Letter to:

Sign this petition now!

 
Please enter your first name
Please enter your last name
Please enter your email
Please enter your country
Please enter your zip code
By signing you accept CitizenGO's Terms of Use and Privacy Policy and you agree to receive occasional emails about our campaigns. You can unsubscribe at any time.

My SignIt

Tisztelt Hölgyem/Uram!

 

Az Isztambuli Egyezmény kapcsán követeljük, hogy érvényesüljenek a horvát állampolgárok követelései:

-          hogy szűnjön meg az Európai Unió és az Európa Tanács nyomásgyakorlása;

-          hogy fejeződjön be az egyezmény ellenzőinek a médiablokádja;

-          hogy vegyék figyelembe Horvátország legmagasabb tudományos intézményének, a Horvát Tudományos és Művészeti Akadémia, a Képzési és Oktatási Tudományos Tanács és egyéb tudományos, kulturális és vallási intézmények véleményét;

-          hogy vegyék figyelembe a megrendezett nyilvános közvélemény-nyilvánítás eredményeit, amely során az állampolgárok 80%-a az Isztambuli Egyezmény ellen formált véleményt;

-          hogy készüljenek interdiszciplináris tudományos kutatások és a nyilvánosság kapjon betekintést a lényeges eredményekbe, hogy úgy a nők, mint a társadalom egészét illetően a legjobb megoldások születhessenek;

-          hogy a horvát hatóságok vessék el a ratifikálást, mivel az tartalmazza a gender elméletet és mivel sérti a horvát jogi szuverenitást;

-          hogy az Európai Unió szintjén szüntessék meg az egyezményt, mivel nemi szempontból ideológiai részei tudományosan megalapozatlanok és potenciálisan hátrányosan érintik az egyén identitását és a társadalom jövőjét.

Tisztelettel,

Sincerely,
[Your Name]

A horvát állampolgárok kérik a segítségét!

Sign this petition now!

050,000
  46,783
 
46,783 people have signed. Help us reach 50,000 signatures.