Zeg 'Nee' tegen 'Gay Pride' in Disneyland Parijs

Stop LHBT-indoctrinatie in Disneyland Parijs

 

Zeg 'Nee' tegen 'Gay Pride' in Disneyland Parijs

0500,000
  404,807
 
404,807 people have signed. Help us reach 500,000 signatures.

Zeg 'Nee' tegen 'Gay Pride' in Disneyland Parijs

Een golf van indoctrinatie gaat door Europa. Ook de wereld van Disney is niet veilig. Disneyland Parijs zal op 1 juni aanstaande het toneel zijn van een ‘Gay Pride’ die duidelijk niet kindvriendelijk genoemd kan worden.

Behalve in Frankrijk, zal er ook een Gay-evenement plaatsvinden in Orlando, Florida (VS) van 13-15 augustus.

Op de officiële site van Disney World worden deelnemers van de ‘Magical Pride’ in Parijs aangespoord: “kleed je zoals in je dromen, voel je geweldig en geniet van het park zoals nooit tevoren met de kleuren van de regenboog”.

De evenementenparken van Disney zijn een speciale plek voor gezinnen – en vooral voor de kinderen – vrij van ideologie (normaliter), waar de kleinsten hun favoriete Disney-figuren kunnen ontmoeten.

En het is precies daar waar de LHBT-lobby nu haar ideologie wil opdringen. Dit gaat te ver en we kunnen hen niet toestaan om onze kinderen te indoctrineren in een omgeving die geschikt moet zijn voor alle gezinnen.

Dit komt niet uit de lucht vallen. Sinds 1991 heeft het LHBT-collectief zich gericht op het organiseren van onofficiële evenementen in de parken rond de datum van de Gay Pride, waarvan Disneyland profiteerde door de extra bezoekers die hier speciaal voor kwamen.

Daarnaast willen ze Disney ervan overtuigen om een homoseksueel karakter te introduceren, en dan het liefste de onder kinderen populaire Elsa van Frozen.

Om tegen deze gang van zaken te protesteren, vraag ik je te tekenen. We moeten een halt toeroepen aan de golf van indoctrinatie die binnendringt in de wereld van onschuldig kindervermaak!

+ Letter to:

Sign this petition now!

 
Please enter your first name
Please enter your last name
Please enter your email
Please enter your country
Please enter your zip code
Please select an option:
We process your information in according with our Privacy policy and Terms of use.By signing, you accept CitizenGO's Terms of Use and Privacy Policy and you agree to receive occasional emails about our campaigns. You can unsubscribe at any time.

Stop LHBT-indoctrinatie in Disneyland Parijs

Beste Natacha en Catherine,

Wij maken ons zorgen, omdat we hebben gelezen dat op zaterdag 1 juni Disneyland Parijs haar eerste ‘Gay Pride’ zal houden.

Sinds de oprichting hebben de amusementsparken van Disney gestaan voor onschuldig vermaak voor gezinnen. Vooral voor de jongste gezinsleden.

Het indoctrineren van kinderen is geen onderdeel van Disney’s missie. Wij vragen jullie kinderen te beschermen tegen welke politieke boodschap dan ook. Laat kinderen kinderen zijn. We hebben genoeg van de ideologische indoctrinatie door de LHBT-lobby.

Voor het welzijn van de kinderen vragen wij jullie de "Magical Pride" die gepland staat voor 1 juni af te gelasten. Dit is Disney onwaardig.

[Your Name]

Zeg 'Nee' tegen 'Gay Pride' in Disneyland Parijs

Sign this petition now!

0500,000
  404,807
 
404,807 people have signed. Help us reach 500,000 signatures.