Petycja do paryskiego Disneyland Parku

STOP homoseksualnej indoktrynacji w Disneyland

396,598 people have signed. Help us reach 500,000 signatures.

STOP homoseksualnej indoktrynacji w Disneyland

Każdy z nas oglądał filmy Disneya. Wychowały się na nich pokolenia.
Dzieci do dziś z przyjemnością oglądają stare historie z myszką Miki i kaczorem Donaldem. Wytwórnia filmów stworzyła też dla nich kilka Disneyland parków na całym świecie.
Są one atrakcją dla dzieci i całych rodzin, ale okazuje się, że za chwilę przestaną być bezpieczne.

W najbliższą sobotę tysiące dzieci w parku Disneyland w Paryżu stanie się, mimo woli, świadkami  propagandy lesbijek, gejów, biseksualistów, transseksualistów i każdej innej (oprócz heteroseksualnej) tzw. orientacji seksualnej.

Na 1 czerwca 2019 roku, czyli Międzynarodowy Dzień Dziecka, park w Paryżu postanowił zrobić prezent wszystkim odwiedzającym i będzie po raz pierwszy gościł  tzw. Gay Pride Parade… W miejscu stworzonym do zabawy dla dzieci i rodzin w najbliższą sobotę bawić się będą wyznawcy kultury LGBT i homoseksualnego stylu życia!

Oznacza to, że lobby homoseksualne nie cofnie się przed niczym. Parady na ulicach miast, to już za mało.
Teraz imprezy epatujące obscenicznością i prowokacyjnymi zachowaniami seksualnymi mają odbywać się na oczach dzieci, w miejscach przeznaczonych do ich beztroskiej zabawy.

Podobne parady na ulicach wielu miast na całym świecie pełne są nagich i półnagich osób demonstrujących lub symulujących akty i czynności seksualne.
Tym razem ma się to odbyć w parku dla dzieci…!

Prosimy o podpis pod petycją z żądaniem ochrony dzieci, skierowanym do wytwórni filmów i parku Disneya, i odwołania sobotniej parady gejowskiej w Disneyland Paris.

Lobby lesbijek, gejów, biseksualistów, transseksualistów i każdej innej (oprócz heteroseksualnej) tzw. orientacji seksualnej uważa tego typu imprezy za kolejne zwycięstwo swojej niebezpiecznej agendy.

Nie możemy dziś usiąść bezczynnie i przyglądać się, jeśli tym razem obsceniczna parada jest organizowana w rzekomo przyjaznym rodzinie miejscu.
Nie możemy pozwolić Disneyowi na indoktrynację dzieci w ogólnie dostępnej przestrzeni przeznaczonej do ich zabawy.

Zgodnie z informacjami dostępnymi na stronie tego wydarzenia, „Magical Pride Parade” obiecuje uroczyste i niezapomniane świętowanie LGBT z unikalną paradą celebrującą różnorodność w całej okazałości.

Wolimy sobie nie wyobrażać co znaczą w ustach organizatorów takie słowa, ale mając doświadczenie z innych tego typu imprez uważamy, że najprawdopodobniej nie są one przeznaczone dla młodej publiczności.

Prosimy o podpis pod petycją! Została tylko chwila na to, by ochronić dzieci przed demoralizującym wpływem aktywistów ideologii gejowskiej w paryskim Disneyland Parku.

Sign this petition now!

Please select an option:
We process your information in according with our Privacy policy and Terms of use.By signing, you accept CitizenGO's Terms of Use and Privacy Policy and you agree to receive occasional emails about our campaigns. You can unsubscribe at any time.

My SignIt

Szanowni Państwo,

piszemy zmartwieni po tym, jak dowiedzieliśmy się, że w sobotę (1 czerwca, czyli w Międzynarodowy Dzień Dziecka) ma odbyć się pierwsza “Parada Gejowska” w Disneylandzie w Paryżu.

Disney i parki rozrywki na całym świecie są postrzegane jako przestrzeń do zabawy dla rodzin, a przede wszystkim dla dzieci.

Mamy nadzieję, że indoktrynacja dzieci nie jest i nigdy nie będzie częścią misji Disney’a. Stąd prosimy, aby ochronili Państwo dzieci przed przekazem forsującym ideologię.
Pozwólcie dzieciom pozostać dziećmi!
Mamy już dość ideologicznej indoktrynacji serwowanej na każdym kroku przez lobby LGBT!

Kierując się dobrem dzieci, prosimy, aby parada “Magiczna Duma” zaplanowana na 01 czerwca 2019 roku została odwołana.
Disney jako ceniona od pokoleń wytwórnia filmów nie powinien działać w ten sposób!

Sincerely,
[Your Name]

Sign this petition now!

396,598 people have signed. Help us reach 500,000 signatures.