Petycja do : Koncernu Walt'a Disney'a

STOP gejowskim paradom w parkach Disney'a na całym świecie!

328,086 people have signed. Help us reach 500,000 signatures.

STOP gejowskim paradom w parkach Disney'a na całym świecie!

PILNE: 1 czerwca 2019 roku miała miejsce pierwsza Parada Gejowska w parku rozrywki w Disneyland w Paryżu.

Odbyła się, mimo kategorycznego sprzeciwu wielu obywateli, członków społeczności CitizenGO na całym świecie.

Jednak z poufnych źródeł wiemy, że kierownictwo Disney’a jest zaniepokojone globalną mobilizacją na platformie CitizenGO przeciwko Paradzie Gejowskiej w Paryżu.

Wszystko co powinniśmy zrobić teraz, to zwielokrotnić nasze siły.

W zaledwie kilka tygodni, za pośrednictwem strony CitizenGO, zostało zebranych blisko 400,000 podpisów pod petycją w tej sprawie. Dlatego głęboko wierzymy, że teraz wspólnie uda nam się zwiększyć tę liczbę do miliona podpisów zaangażowanych obywateli, którzy zwracają się się bezpośrednio do zarządu oraz prezesa i dyrektora generalnego Walt’a Disney’a - Roberta A. Iger’a.

Prosimy Państwa o podpisanie petycji przeciwko organizacji kolejnej gejowskiej parady w którymkolwiek parku Disney’a oraz innych wydarzeń promujących ideologię lesbijek, gejów, biseksualistów oraz transseksualistów (LGBT) na całym świecie.

Być może zarząd Disney’a nie zdaje sobie sprawy z konsekwencji, jakie mogą przynieść ze sobą decyzje podejmowane zgodnie z życzeniami bardzo wpływowego lobby jakim jest dziś ruch LGBT.
Jednak to przychody od rodzin wychowujących swoje dzieci, a nie przychody z Parad Gejowskich są podstawą finansów tej firmy.
Podpisując petycję i zachęcając innych do podpisania, wysyłamy wyraźny sygnał Disney’owi - przestańcie promować homoseksualizm, niszczyć Wasz dotychczasowy wizerunek i reputację ... a w konsekwencji też tracić pieniądze.

Musimy jednocześnie ostrzec w ten sposób rodziców: parki Disney’a nie są już miejscami przyjaznymi rodzinie!

Disney chlubi się swoim nowym partnerstwem ze społecznością lesbijek, gejów, biseksualistów oraz transseksualistów (LGBT).
Goszcząc na swoim terenie pierwszą Gejowską Paradę w Disneyland w Paryżu, rozwinęli w ten sposób małą, incydentalną imprezę promowaną w parku już w zeszłym roku, tak by stała się teraz pierwszą publiczną paradą afirmującą gejowski styl życia wśród dzieci.

Rosnąca liczba organizowanych przez Disney’a wydarzeń związanych z Paradą Gejowską nie ogranicza się wyłącznie do Paryża.
W Universal Studios w Hollywood (California) Disney współorganizuje wydarzenie “Pride Is Universal”. Popiera także świętowanie tzw. “Dni Gejów”, które odbywa się w sierpniu w Walt Disney World na Florydzie.

Forsowanie politycznego programu lesbijek, gejów, biseksualistów oraz transseksualistów (LGBT) jest posunięciem, które budzi wiele zastrzeżeń, nie tylko rodzin z dziećmi.
Podejmując takie działania, zarząd Disney'a musi godzić się na ewentualność narażania dzieci na kontakt z zachowaniami, które nie są dostosowane do wieku i stopnia ich dojrzałości.

Jest powszechnie wiadome, że podobne parady na całym świecie charakteryzują się zazwyczaj udziałem np.:
• uczestników ubranych wyłącznie w charakterystyczną bieliznę z sex-shopów lub skórzaną galanterię symbolizującą skłonności sado-masochistyczne,
• tancerek topless i osób wykonujących obsceniczne tańce symulujące akty lub czynności seksualne,
• ludzi biorących udział w publicznych aktach seksualnych,
• półnagich lub całkowicie nagich osób.

W 2018 roku około 157 millionów osób odwiedziło parki rozrywki Disney’a na całym świecie. Imperium Disney’a zostało zbudowane na atrakcjach dla rodzin z małymi dziećmi.
Jak Państwo sądzą: jak wiele osób odwiedzających teraz parki rozrywki, w tym najmłodszych gości, będzie narażonych na oglądanie takich scen, jeśli Disney będzie kontynuował organizowanie wydarzeń promujących homoseksualny styl życia?

Jesteśmy przekonani, że lobby lesbijek, gejów, biseksualistów oraz transseksualistów (LGBT) świętuje już swoje zwycięstwo w realizacji kolejnego niebezpiecznego społecznie planu. Planu manifestowania swoich skłonności w miejscach przeznaczonych dla dzieci.
Jeśli nie jest to molestowanie seksualne najmłodszych, to jak nazwać taką aktywność członków społeczności LGBT.

Nie możemy patrzeć na te wydarzenia z obojętnością i nie zabierać głosu, w chwili, gdy promujące homoseksualizm imprezy organizowane są w przyjaznych dotąd rodzinom z małymi dziećmi miejscach.

Podejmijmy wyzwanie do działania!
Wyraźmy swój sprzeciw wobec próby indoktrynacji najmłodszych przez imperium Disney’a!

Sign this petition now!

Please select an option:
We process your information in according with our Privacy policy and Terms of use.By signing, you accept CitizenGO's Terms of Use and Privacy Policy and you agree to receive occasional emails about our campaigns. You can unsubscribe at any time.

STOP homoseksualnej indoktrynacji w parkach Disney'a !

Dowiedziawszy się, że w ostatnim czasie miała miejsce pierwsza Gejowska Parada w parku rozrywki Disneyland w Paryżu, pragnę wyrazić moje zdziwienie i zaniepokojenie tym faktem.

Od samego początku swojej działalności, parki rozrywki Disneyland były postrzegane jako bezpieczne miejsce wspólnej zabawy dla rodzin. Disney specjalizował się w organizowaniu niepowtarzalnej formy zabawy dla dzieci i wywoływaniu zachwytu na ich twarzach.

Jednak rodzice nie mogą wyrazić zgody na to, by ich dzieci były jednocześnie indoktrynowane ideologią lesbijek, gejów, biseksualistów oraz transseksualistów (LGBT). Nie będziemy wahać się ani chwili z decyzją o bojkocie filmów, produktów i parków Disney’a, jeżeli podobna indoktrynacja będzie się powtarzać.

Z myślą o ochronie dzieci, proszę o odwołanie planowanych Parad Gejowskich oraz jakichkolwiek podobnych wydarzeń promujących homoseksualizm w parkach rozrywki Disney’a. Chcemy, aby pozostały one miejscem przyjaznym i bezpiecznym dla całych rodzin.

Sincerely,
[Your Name]

Sign this petition now!

328,086 people have signed. Help us reach 500,000 signatures.