Petíció Magyarország és a világ országai vezetőihez

Minden élet értékes!

42,789 people have signed. Help us reach 50,000 signatures.

Minden élet értékes!

E petíció amellett, hogy nyilatkozat arról, hogy hiszünk az emberi élet fogantatástól kezdődő és a természetes halálig tartó értékességében, sérthetetlenségében és védelmének fontosságában, felhívás a világ országai, köztük Magyarország döntéshozóihoz, hogy utasítsák el az abortuszpártiak követeléseit, és védelmezzenek aktívan minden embert, függetlenül attól, hogy élete melyik szakaszában jár.

Ha nem szólalunk föl, ha döntéshozóink nem lépnek, ha kórházainkban nem hagynak fel az életek tömeges kioltásával, a halálesetek száma tovább fog nőni.

A CitizenGO közösségének tagjai világszerte felszólalnak az életért. Legyen Ön is a hangtalanok hangja, és csatlakozzon a Minden élet értékes kampányunkhoz!

Sign this petition now!

Please select an option:
We process your information in according with our Privacy policy and Terms of use.By signing, you accept CitizenGO's Terms of Use and Privacy Policy and you agree to receive occasional emails about our campaigns. You can unsubscribe at any time.

Petíció Magyarország és a világ országai vezetőihez

Az abortuszpárti szervezetek világszerte arra használták a koronavírus-válságot, hogy kibővítsék az évente több millió ember halálát okozó vállalkozásukat, az abortuszbizniszt.

Otthonról is elvégezhető abortuszokért, telefonon vagy online felírt és postai úton kiküldött abortusztablettákért lobbiznak, és azt követelik, hogy az abortusz mindenhol alapvető ellátásnak számítson. Sajnos Magyarországon mindenféle erőfeszítés nélkül nyert az abortuszlobbi a járványhelyzet ideje alatt: míg a veszélyhelyzet alatt szünetelt a legtöbb műtét és orvosi ellátás, az abortuszok kivételként megjelölve tovább folyhattak.

Ha ez a vírus egy dolgot is megtanított nekünk az az, hogy minden ember élete értékes.

Mégis, évi több tízmillió gyermeket végeznek ki az anyaméhen belül világszerte, és Magyarországon is több tízezer ember veszti életét az abortuszok által.

A társadalom nagy része ezt némán hagyja.

Mi, e petíció aláírói felszólalunk a hangtalanokért, és arra kérjük Magyarország és a világ döntéshozóit, hogy védjék az emberi életet a fogantatástól kezdve a természetes halálig!

[Your Name]

Sign this petition now!

42,789 people have signed. Help us reach 50,000 signatures.