CitizenGO

Portrait de CitizenGO
CitizenGO

No ano passado, o Pastor Jorge Linhares, presidente do Colégio Batista Getsêmani, tradicional colégio de Belo Horizonte, sofreu uma perseguição, recebendo uma intimação por parte do Ministério Público de Minas Gerais, referente a um vídeo publicado no Instagram da instituição, no qual dava explicações sobre os

Pour la première fois dans l’histoire, les États-Unis ont la possibilité de passer outre Roe Vs Wade et de faire de l’avortement une question fédérale, ce qui permettrait de sauver des millions d’enfants à naître.

++ AGGIORNAMENTO 12/05/2022 ++

Dopo l’illecita fuga di notizie di stampo radicale sul possibile ribaltamento della sentenza Roe vs wade - che di fatto innescherebbe una rivoluzione provita - le lobby pro-aborto hanno sguinzagliato l’assurda violenza dei loro peggiori attivisti:

U srijedu 11. svibnja 2022., HDZ-ov ministar zdravstva, Vili Beroš, najavio je odobravanje fetocida za bebu Grgu Čavajdu i to na teret poreznih obeznika!
Fetocid je ubijanje nerođene bebe koja bi se rodila živa i to injekcijom kalijevog klorida u utrobi majke (bolna smrt!) nakon čega se izaziva prijevremeni porod.
Teška obiteljska drama obitelji Čavajda još je više otežana ne primjerenim odnosom institucija, ali nadasve strašnim političkim ratom koji se vodi preko njih i njihova nerođenog djeteta.
Ne postoje medicinske indikacije za fetocid, to je posebno okrutni oblik usmrćivanja jer bi dijete preživjelo porod i mogla bi mu se pružiti primjerena zdravstvena skrb do njegove prirodne smrti!
U Hrvatskoj se to do sad i činilo! Sada HDZ mimo dosadašnje liječničke prakse i preporuka najboljih stručnjaka u Hrvatskoj legalzira fetocid.
Tražite hitno odustajanje od ove najave.

11 maja krakowscy radni podjęli uchwałę o nadaniu dr  Wandzie Półtawskiej Honorowego Obywatelstwa!
(24 głosy Za, 13 Przeciw, 1 Wstrzymujacy się)

Dziękujemy wszystkim, którzy dołączyli do akcji i podpisali naszą petycję.

Na májovej schôdzi parlamentu budú poslanci voliť komisára pre deti.

V CitizenGO by sme chceli verejne podporiť prof. Jozefa Mikloška, ktorého považujeme za kvalitného odborníka s dlhoročnou praxou v oblasti práce s deťmi, a s podobnými hodnotami ako máme aj my.

Već znamo kako su u Hrvatskoj verbalni napadi na kršćane postali svakodnevica, a sve češće dolazi i do fizičkih napada na crkve i obeščašćivanja. Novi incident potresao je zagrebačku župu sv. Blaža. Naime, u prostoru glasovite Kinoteke od 26. do 30. travnja proslavljena je 20. godišnjica Queer Zagreba te je održan filmski program Queer MoMenti.

Le Maire islamo-gauchiste de Grenoble, Eric Piolle, fait à nouveau parler de lui et s’apprêter à autoriser le Burquini dans les piscines de la ville de Grenoble.

Nous pensions ne plus entendre parler d’Anne Hidalgo après sa déculottée lors de l’élection présidentielle, mais ce rêve était irréalisable.

Après la taxe pour occupation de l’espace public pour le chantier de Notre-Dame de Paris, voici que la mairie de Paris n’honore pas son don de 50 millions d’euros pour la restauration à l’identique de la cathédrale Notre-Dame.

Polska jest krajem niosącym ogromną pomoc ofiarom wojny na Ukrainie.

Jednym z najtrudniejszych wyzwań jest opieka nad ukraińskimi sierotami przesiedlanymi całymi placówkami z terenów objętych wojną.

System tzw. instytucjonalnej opieki nad dziećmi wygląda na Ukrainie tak, jak w Polsce i w innych krajach Europy wyglądał kilkadziesiąt lat temu.

Április 27-én hagyta jóvá az Európai Bizottság a Magyarországgal szembeni jogállamisági mechanizmus elindítását, amely következtében további uniós támogatásokat vonhatnak meg hazánktól.

Slovenská republika bude právne uznávať za ženy aj osoby s mužskými pohlavnými orgánmi a za mužov zas osoby so ženskými pohlavnými orgánmi.

Na aprílovej schôdzi parlamentu budú poslanci rokovať v prvom čítaní aj o reforme dôchodkového systému z dielne ministra práce Milana Krajniaka.

V CitizenGO túto reformu podporujeme, pretože ju považujeme za pro-rodinne orientovanú a finančne dlhodobo udržateľnú.

Are you ready?

May 21st is fast approaching and Australians will have the democratic privilege of voting for the candidates that best represent the values they believe in.

This election is a defining moment.

As redes sociais são os principais meios de comunicação na atualidade. Em 2016, o ano da vitória de Donald Trump, iniciou-se uma grande onda de censura global às opiniões conservadoras. Para se ter uma ideia, antes das eleições dos Estados Unidos de 2021, o presidente Donald Trump foi censurado 65 vezes pelo Twitter e Facebook.

Immer seltener werden Asylanträge von Flüchtlingen, die zum Christentum konvertiert sind, durch das Bundesamt für Migration und Flüchtlinge positiv beschieden.
Berichte häufen sich, dass das BAMF die Glaubwürdigkeit von Konversionen bezweifelt, egal wie glaubwürdig die Zeugnisse auch christlicher Gemeinden über das Engagement der christlichen Flüchtlinge ausfallen.

A Walt Disney que conhecíamos e da qual gostávamos está praticamente morta.

Os globalistas e a esquerda radical estão procurando preparar as crianças para adotar um estilo de vida LGBTQ+ radical, e a Disney está ajudando ativamente a fazê-lo.

La verità è che la Walt Disney che abbiamo imparato a conoscere e ad amare nella nostra infanzia non esiste più.

La Disney si sta trasformando in un'azienda di promozione di contenuti gender e LGBTQ atti a rieducare i nostri figli direttamente sul divano di casa nostra!

The Walt Disney Co. that we grew to know and love is all but dead.

The radical Left is seeking to groom children to adopt a radical LGBTQ+ lifestyle, and Disney is actively helping them do it.

The Walt Disney Co. that we grew to know and love is all but dead.