Pomozite mi braniti živote nerođenih

Hon. Mutahi Kagwe,

 

Pomozite mi braniti živote nerođenih

0200.000
  146.280
 
146.280 Personas han firmado. Ayúdanos a llegar a 200.000 firmas

Pomozite mi braniti živote nerođenih

2018. Ann Kioko, voditeljica CitizenGO kampanja za Afriku, pokrenula je peticiju pozivajući na istragu o aktivnostima Marie Stopes, multinacionalnog lanca centara za pobačaje. Naime, Marie Stopes su reklamirali pobačaj na zahtjev (koji u Keniji nije dopušten) i to pod krinkom "prenatalne njege".

Zahvaljujući Anninoj peticiji, Vlada je poslala policiju kako bi istražila pobačajni centar Marie Stopes. Tamo su pronašli maloljetne djevojke koje su u redovima čekale injekciju koja bi izazvala pobačaj, što je također, protuzakonito.

Iako je Vlada je obustavila aktivnosti Marie Stopes, ova je multinacionalna tvrtka za pobačaje lobirala je kod kenijskih moćnika i uspjela se vratiti svojoj kriminalnoj aktivnosti.

Ann je na to odgovorila izlazeći u sve moguće medije i osuđujući nepoštivanje zakona koje Marie Stopes provode. Marie Stopes je na to odgovorila tužbom preko koje između ostalog  zahtjeva da se Ann zabraniti spominnjati njihovo ime!

Žele je cenzurirati!

Rasprava je zakazana za 16. travnja.

Molim vas potpišite peticiju. Ann treba našu moralnu podršku kao i podršku u zaštiti obrane prava na slobodu govora, vladavine zakona i prava na život nerođenih.

+ Petición a:

¡Firma esta petición ahora!

 
Introduce tu e-mail
Introduce tu nombre
Introduce tus apellidos
Introduce tu país
Introduce tu código postal
Por favor seleccione una opción:

Help me to defend the lives of the unborn in Kenya

Hon. Mutahi Kagwe,

Marie Stopes has spat in the face of all Kenyans with their utter disregard, not just for the laws of Kenya, but for human life in the womb.

I encourage you to stand strong in the face of their pressure and advocate for both punishments for their trespasses and increased scrutiny into their dubious practices.

Even now, Marie Stopes is seeking to evade punishment and have Ann Kioko’s petition to the court thrown out. They are even seeking to legally bar her from ever mentioning their name again.

This disregard for Kenya’s laws cannot stand, and I urge you to act in defence of Ann, and the unborn.

[Tu nombre]

Pomozite mi braniti živote nerođenih

¡Firma esta petición ahora!

0200.000
  146.280
 
146.280 Personas han firmado. Ayúdanos a llegar a 200.000 firmas