Sloboda govora

Zaustavite cenzuru istine o Planned Parenthoodu

5.625 potpisa do sad. Pomozite nam prikupiti 10.000 potpisa.

Zaustavite cenzuru istine o Planned Parenthoodu

Troyu Newmanu, jednom od članova odbora organizacije Center for Medical Progress koja je razotkrila Planned Parenthood i prodaju organa abortirane djece prije dva tjedna, zabranjen je ulazak u Australiju.

Neprofitna australska organizacija Right To Life Australia pozvala je Troya Newmana, predsjednika američke pro-life organizacije „Operation Rescue“ i člana odbora organizacije Center for Medical Progress, u dvotjedni posjet Australiji kako bi na godišnjem kongresu u Melbournu govorio o Planned Parenthoodu i njihovim aktivnostima oko prodaje organa abortirane djece. Nakon toga trebao je posjetiti Sydney, Brisbane, Hobart i Cairns.

Kad je Newman saznao kako mu je odjel za Imigracije poništio vizu, već je bio na putu za Australiju. Nakon slijetanja u Melbourne, izveden je pred sud i deportiran u Ameriku.

Na svom Facebook profilu tog je dana između ostalog napisao:

Australska vlada je tijekom leta poništila moju vizu. Poništenje je zasnovano na hrpi laži, uključujući i ideju kako promičem nasilje. Mojih 25 godina mirnih molitvenih akcija govore za sebe.

i

U petak bih trebao govoriti na glavnoj konferenciji orgnaizacije Right to Life of Australia. Jasno je kako oni koji zagovaraju pobačaj ne žele da govorim o nezakonitim aktivnostima Planned Parenthooda.

Newman ima mjesec dana kako bi pobio razloge navedene za poništenje vize. Ako uspije može se vratiti u Australiju.

Pošaljite e-mail australskom odjelu za imigracije koji odlučuje u Newmanovom slučaju i izrazite svoje (neugodno) iznenađenje i nezadovoljstvo cenzurom govornika koji promiču očuvanje života najslabijih.

Sada potpišite peticiju!

Molimo vas, izaberite jednu od ponuđenih opcija:
Vaše podatke obrađujemo u skladu s našim Pravilima o privatnosti i Uvjetima korištenja.CitizenGO će štititi vašu privatnost i slati vam obavijesti o ovoj i drugim kampanjama. Potpisivanjem prihvaćate uvjete korištenja kao i pravila o zaštiti privatnosti CitizenGO-a te pristajete povremeno primati e-mailove o našim kampanjama. Možete se odjaviti u svakom trenutku.

Deportacija Troya Newmana je nečuvena

Poštovani,

vijest o deportaciji pro-life aktivista Troyu Newmanu neugodno me iznenadila.

Poništavanje njegove već odobrene vize nesumnjivo je pokušaj cenzure i netolerancije prema osobama koje zastupaju pravo na život od začeća i istinu o Planned Parenthoodu.

Australija bi trebala biti zemlja koja velikodušno prihvaća posjetitelje razičitih uvjerenja. Ne bi smjela biti zatvorena za one koji se protive pobačaju i žele izraziti svoje viđenje o tome. Stoga Vas potičem da čim prije ponovno izdate putnu vizu Troyu Newmanu.

*************************

I am deeply disturbed by the decision to deport Troy Newman, a peaceful American pro-life speaker and author.

The cancelation of his government-authorized visa was a blatant act of censorship and intolerance toward pro-life views and the truth about Planned Parenthood's illegal actions.

Australia should be a welcoming country to visitors who share diverse opinions. It should not be closed to visitors who oppose abortion and wish to express their views on the matter.

I encourage the reissuance of a travel visa to Troy Newman.

Sincerely,

S poštovanjem,
[Ime i prezime]

Sada potpišite peticiju!

5.625 potpisa do sad. Pomozite nam prikupiti 10.000 potpisa.