Za ABC studio

Otkažite prikazivanje Scandala koji slavi ubojstvo nevinih

17.474 potpisa do sad. Pomozite nam prikupiti 20.000 potpisa.

Otkažite prikazivanje Scandala koji slavi ubojstvo nevinih

Prošli tjedan je na američkoj ABC televiziji prikazan uistinu skandalozan nastavak američke TV serije Scandala. Osim što cijeli nastavak promiče Planned Parenthood i političare koji herojski brane tu najveću organizaciju za abortus koja prodaje organe abortirane djece,  glavni lik serije Olivija Pop prikazana je kako vrši pobačaj dok u pozadini svira „Tiha noć.“

Za vrijeme izvođenja pobačaja njezin otac objašnjava drugom liku kako je obitelj teret koji te ne ispunjava već uništava. Završetak pobačaja popraćen je stihovima Aleluja a cijeli nastavak završava uz skladbu Ave Maria dok Olivia, nakon pobačaja, smiješeći se promatra božićno drvce i uživa uz čašu vina.

Planned Parenthooda se nakon emitiranja serije oglasio na svojim službenim stranicama:

Večeras su milijuni osoba koji prate Scandal, svakog četvrtka navečer, naučili su da su naša prava na reproduktivno zdravlje napadnuta…  Shonda Rhimes koja se nikad nije sramila osjetljivih pitanja, poslužila se svojom platformom kako bi rekla svijetu: kad bi Planned Parenthood izgubio financijsku podršku za savjetovanje o kontracepciji, testiranje na spolno prenosive bolesti, otkrivanje raka i siguran, legalan pobačaj – milijuni osoba bi patili.

Redateljica Shonda Rhimes zajedno s produkcijskim timom slavi ubojstvo nevinog ljudskog bića služeći se glazbom koja slavi rođenje malog Božića, Isusa Krista, simbola života i nade. To je nečuveno i neprihvatljivo!

Potpišite peticiju za slanje pritužbe direktoru ABCovog odjela za pitanja potrošača te producentici i redateljici serije Shondi Rhimes te zatražite od njih da otkažu daljnje prikazivanje ovog nastavka koji veliča ubojstvo nevinog ljudskog bića – pobačaj služeći se tradicijom i pjesmama jednog od najvećih kršćanskih blagdana, Božića.

Redateljica Shonda Rhimes režirala je ‘’Uvod u anatomiju’’ i ‘’Privatnu praksu.“ Treća sezona njezine serije „Skandal“ dostupna je i na hrvatskom izdanju Universal Channela.

Sada potpišite peticiju!

Molimo vas, izaberite jednu od ponuđenih opcija:
Jeste li sigurni? Ova peticija, kao i druge, treba vašu podršku kako bi bila uspješna. Možete se odjaviti u bilo kojem trenutku.
CitizenGO će štititi vašu privatnost i slati vam obavijesti o ovoj i drugim kampanjama. Potpisivanjem prihvaćate uvjete korištenja kao i pravila o zaštiti privatnosti CitizenGO-a te pristajete povremeno primati e-mailove o našim kampanjama. Možete se odjaviti u svakom trenutku.

Otkažite Scandal

Prikazivanje pobačaja u TV seriji Scandal bilo je užasno i nevjerojatno.

Zalaganje za Planned Parenthood dok je pod saveznom istragom zbog krimčarenja dijelova tijela nerođenih beba je nevjerojatno. Još uvredljivijii je izbor glazbe koji prati scenu pobačaja. „Tiha noć“ i „Ave Marija“ pjesme koje slave rođenje Isusa Krista.

ABC bi istog trenutka trebao otkazati Scandal i ispričati se zbog vrijeđanja kršćanske tradicije i promoviranja ubojstva nevinih ljudskih bića.

----------

The portrayal of abortion during the midseason finale of Scandal was disgusting and outrageous.

Shilling for Planned Parenthood while they are under federal investigations for trafficking in the dismembered body parts of baby human beings is simply beyond the pale. Even more offensive is Scandal’s choice to juxtapose the abortion scene with religious hymns such as “Silent Night” and “Ave Maria,” which celebrate the birth of Jesus Christ.

ABC should immediately cancel Scandal and issue an apology for celebrating the callous disposal of human life in the womb on their network and insulting Christians and Christian tradition.

S poštovanjem,
[Ime i prezime]

Sada potpišite peticiju!

17.474 potpisa do sad. Pomozite nam prikupiti 20.000 potpisa.