HRT-u

Vratite nam emisiju na Hrvatski radio!

71 potpisa do sad. Pomozite nam prikupiti 100 potpisa.

Vratite nam emisiju na Hrvatski radio!

Duhovna misao je petminutna emisija u kojoj autorskim tekstovima sudjeluje više suradnika; pisaca, propovjednika, predstavnika različitih vjerskih zajednica. Emisija se emitira do sad emitirala svakoga dana u 06.05 i 19.20.

Izvanredna situacija oko panedemije COVID-19 dovela je do toga da je ukinuta repriza emisije Duhovne misli. Iako se pandemija smirila repriza je ostala ukinuta.

Ovu peticiju kreirao je građanin ili organizacija koja nije povezana s organizacijom CitizenGO. CitizenGO ne odgovara za sadržaj peticije.

Sada potpišite peticiju!

Molimo vas, izaberite jednu od ponuđenih opcija:
Vaše podatke obrađujemo u skladu s našim Pravilima o privatnosti i Uvjetima korištenja.CitizenGO će štititi vašu privatnost i slati vam obavijesti o ovoj i drugim kampanjama. Potpisivanjem prihvaćate uvjete korištenja kao i pravila o zaštiti privatnosti CitizenGO-a te pristajete povremeno primati e-mailove o našim kampanjama. Možete se odjaviti u svakom trenutku.

Vratite reprizu Duhovne misli

Poštovani,

kao vaš dugogodišnji pretplatnik inzistiram da vratite reprizu emisije "Duhovna misao" koja je do sad reprizirana u 19:20 na Hrvatskom Radiju.

[Ime i prezime]

Sada potpišite peticiju!

71 potpisa do sad. Pomozite nam prikupiti 100 potpisa.