Anónimo

Anónimo's picture
Anónimo

ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

A magyar nemzet megmaradásáért!!!!!!!

Tommy is a right person who is thinking to preserve British People Rights speaking about peace in the Homeland!

Se esta haciendo una manipulación y burla constante a las convicciones y símbolos del pueblo Cristiano, faltando al mas elemental respeto y en este caso de forma agravada pues se les usa para manipular políticamente en favor del candidato de izquierda y ateo Gustavo Petro

E' contro la legge della natura enon rispetta i diritti del bambino.
inoltre viola ogni forma di democrazia.

Azért fontos, mert egy keresztény kultúrájú országban élünk, ahol semmi keresnivalójuk NINCS a buziknak és a leszbikusoknak.!!!

Porque se da muerte a un ser humano en gestación. Eso debe importarle a toda la humanidad.

autora ficou negativada por mais de 30 dias indevidamente

Mert ha ez m mármint a csalás a bankok részéről, nem lesz kimondva, akkor a mozgássérült
fiammal hajléktalanok leszünk, mivel képtelen vagyok kifizetni a magas albérletet,,ha a bank elár-
verezi a házunkat.

Porque se informa un muy mal ejemplo para todos en especial niños y jóvenes

Porque son muy mal ejemplo para todos en especial parap niños y jóvenes

la familia debe mantener sus bases solidas compuestas por un padre y una madre y conformada por hijos ..los niños necesitan tener la imagen de un padre y una madre .. eso nos ayudara a tener una mejor sociedad con valores y moral..propiciar el matrimonio gay irà en aumento de personas infectadas con virus vih y enfermedades venereas...

Az anyák és apák későbbi sérülése miatt.

Mert én keresztény ember vagyok

Por no ser de utilidad publica en absoluto

Stowarzyszenie Marsz Niepodległości;

A magyar társadalom keresztény értékekre épül, ezért tudott a történelem viharai közt fennmaradni. A CSALÁD egy férfi és egy nő kapcsolatára épül, a jövő nemzedékeinek is ezt kell tanítani. A család gyermekeinek nevelése nemcsak a szülők feladata, hanem a mindenkori magyar társadalomé is. Egészséges, a fönt említett értékek jelentik a magyar társadalom jövőjét, megmaradását.