A nők szabadságának korlátozása

040 000
  29 790

29 790 támogató már aláírta ezt a petíciót. Segítsen, hogy elérjünk 40 000 aláírást.

Hátborzongató gondolat...

A Facebook és az Apple cégek fizetnek a női munkavállalóiknak, ha petesejtjeik lefagyasztják és kitolják az anyaságot.

Az Apple és a Facebook alattomosan befolyásolják a női munkavállalóikat. A szabadság csalóka képzetével anyagi és lelki nyomásgyakorlással késleltetnék a gyermekvállalást, a karrier és család közti egyensúly felborításával. Könnyen elveszíthetik az édesanyák kreativitását a munkaerőpiacon azok, akik választás elé kényszerítik a nőket...

Magánéletünk legintimebb mozzanata nem állhat az üzleti érdek befolyása alatt. Ily módon a petesejtek lefagyasztásával járó beavatkozás a nők szabadságának korlátozása.

Nem lenne szabad figyelmen kívül hagyni a hormonális beavatkozások, mint például a petefészek stimuláció negatív hatásait sem a nő szervezetére. A beavatkozással járó rizikó sem alacsony: veszélyekkel jár, mint minden műtéti beavatkozás.

Levelünkben kérjük a Facebook és az Apple vezetőit, hogy ne lépjenek erre az útra.

Támogassák inkább a gyermekvállalást ezzel az összeggel!

Cikkek a témában:

Írja alá most

Kérjük, válasszon egy opciót:

Apple! Facebook! El a kezekkel a petesejtektől!

Facebook, Apple, hogyan tehettek ilyen ajánlatot a munkavállalóitoknak?

Miért javasoljátok a cég női alkalmazottainak a petesejtjeik lefagyasztását, hogy évekkel eltolódjon a gyermekvállalás az életükben?

Magánéletünk legintimebb mozzanata nem állhat az üzleti érdek befolyása alatt. A petesejtek lefagyasztásával járó beavatkozás támogatásával korlátozzátok a nők szabadságát.

Nem lenne szabad figyelmen kívül hagynotok a hormonális beavatkozások, mint például a petefészek stimuláció negatív hatásait a nő szervezetére. A beavatkozással járó rizikó sem alacsony: veszélyekkel járhat a kezelés, mint minden műtéti beavatkozás.

Ne állítsátok választás elé a nőket! Elveszíthetitek az édesanyák kreatív erejét a vállalkozásaitokban.

Ezért kérjük, hogy hagyjatok fel a petesejt lefagyasztások anyagi támogatásával!

Ezzel az összeggel álljatok a születések mellé!

[az Ön neve]

Írja alá most