Vizsgálják ki a magzati szervkereskedelem ügyét!

A petíció címzettje: U.S. Department of Justice

Vizsgálják ki a magzati szervkereskedelem ügyét!

83 317 aláírás. A következő cél: 100 000!

Botrányos videó látott napvilágot a legnagyobb amerikai abortusz-szolgáltatóról. A Planned Parenthood nevű szervezet (magyarul Tervezett Szülőség) egyik vezető orvosa, aki maga is aktívan végez abortuszokat beszélget egy rejtett kamerával felszerelt „nyomozónak”. A beszélgetés témája: hogyan kereskednek az abortált magzatok szerveivel. Véget kell vetni ennek a barbár gyakorlatnak, rántsuk le a leplet az üzletszerűen űzött szervkereskedelemről!

A Center for Medical Progress nevű szervezet által titokban készített felvételen a Planned Parenthood orvosigazgatója, Dr. Deborah Nucatola két beszerzőnek álcázott nyomozónak tesz ajánlatot magzati testrészek eladására.

A felkavaró filmet az alábbi linken tekintheti meg: https://www.youtube.com/watch?v=73NP50YdLSU

A szervkereskedelem nemcsak nálunk bűncselekmény, hanem az Egyesült Államokban is. Ebben az ügyben az Egyesült Államok Igazságügyi Minisztériuma illetékes, ezért őket kérjük, hogy vizsgálják ki az esetet.

Nucatola doktornő leleplezi az országos iroda aggodalmát a magzati részek eladásának törvényességét illetően: „Az országos irodának van egy Pereskedési és Jogi Osztálya, akik egyszerűen nem szeretnék, hogy mi legyünk a középső, közvetítő szereplők ebben a folyamatban.” - nyilatkozik a filmen. „De azért elárulom, ezek a beszélgetések az alvállalkozókkal zárt ajtók mögött folyamatosan zajlanak.”

Nucatola doktornő arra a kérdésre, hogy „Számít-e, ha tudjuk mit szeretnénk beszerezni?” így válaszol: „Nagyon jók vagyunk a szív, a tüdő, a máj kivételében, mert tudatosan nem zúzzuk össze ezeket a részeket. Tehát gyakorlatilag alatta vagy fölötte zúzom össze, így az egészet sértetlenül ki tudom venni.”

A filmet készítő szervezet szóvivője, David Daleiden így nyilatkozott: „A Planned Parenthood bűnszövetkezete, amelyen keresztül abortált magzatok részeiből nyerészkednek a legmagasabb szervezeti szintig ér el. Választott képviselőinknek meg kell hallaniuk az emberek hangját, és felelősségre kell vonniuk a Planned Parenthood-ot, hogy véget vessünk ennek az embertelen abortusz üzletágnak.”

Küldje el Ön is aláírásával a mellékelt levelet az Egyesült Államok Igazságügyi Minisztériumának a magzati szervkereskedelem megfékezése érdekében!

A Heti Válasz cikkét az ügyről az alábbi linken olvashatja:

83 317 aláírás. A következő cél: 100 000!

Aláírás

Írja alá most

Kérjük, válasszon egy opciót:
Adatait adatvédelmi szabályzatunknak és felhasználási feltételeinknek megfelelően használjuk

A petíció címzettje: az Egyesült Államok Igazságügyi Minisztériuma

A Planned Parenthood által feltételezhetően elkövetett bűncselekmény kapcsán írok Önöknek.

A rejtett kamerával készített felvétel bizonyítja, hogy a szervezet orvosigazgatója, Dr. Deborah Nucatola eladni kíván magzati testrészeket két vásárlónak álcázott nyomozónak.

Abortált magzatok testrészeinek kereskedelmi forgalomba helyezése 10 évig terjedő szabadságvesztéssel és/vagy 500 000 USD összeggel büntetendő.

(Egyesült Államok Törvénykönyve, 42. cím, 289g-2)

A film szintén bemutatja, amint Nucatola doktornő leírja az abortuszgyakorlatukat, amely megegyezik a részleges szüléssel járó abortuszokkal, ami szintén bűncselekmény. (Egyesült Államok Törvénykönyve, 18. cím, 1531.) Az illegális abortuszokra következtetünk abból, hogy ultrahang képek segítségével változtatják meg a magzat méhen belüli pozícióját, hogy épségben szerezzék be az egyes részeket.

Kérem tegyenek lépéseket Dr. Nucatola és a Planned Parenthood törvényellenes gyakorlatának kivizsgálásban.

-----------------------

I am emailing you to report a potential felony crime committed by Planned Parenthood.

Undercover video evidence has been released which shows Planned Parenthood Federation of America’s Senior Director of Medical Services, Dr. Deborah Nucatola, offer to sell fetal body parts to investigators posing as buyers.

The sale or purchase of human fetal tissue is a federal felony punishable by up to 10 years in prison and a fine of up to $500,000 (42 U.S.C. 289g-2).

The video also shows Dr. Nucatola describe abortion practices corresponding to partial-birth abortion procedures, which is also a felony crime (18 U.S.C. 1531). Using ultrasound guidance to manipulate the fetus from vertex to breech orientation before intact extraction is the hallmark of this illegal abortion procedure.

I demand that you take action to investigate Dr. Nucatola and the Planned Parenthood Federation of America for violating federal law.

[az Ön neve]

A petíció címzettje: az Egyesült Államok Igazságügyi Minisztériuma

(Egyesült Államok Törvénykönyve, 42. cím, 289g-2)

-----------------------