A petíció címzettje: Dr Karas Monika asszony - a Médiatanács elnöke

05 000
  3 577

3 577 támogató már aláírta ezt a petíciót. Segítsen, hogy elérjünk 5 000 aláírást.

Köszönet a Mária Rádiótól

Talán szokatlan a hálát és köszönetet kifejező felhívásunk, de úgy gondolom, hogy az elismerésnek nagy teret kell kapnia, ha több mint tízezer ember kívánsága valósul meg.

2015-ben a Mária Rádió önkéntesei és hallgatói a Citizengo oldalán a Mária Rádió budapesti sugárzási jogának megszűnése miatt fordultak együtt a Médiatanács elnökéhez, kérve, hogy találjon megoldást a rádió budapesti frekvenciájának elvesztésére. Több mint tízezer ember fejezte ki reményét annak érdekében, hogy a Médiatanács tagjai segítenek a Mária Rádió reménytelen helyzetének megoldásában.

Örömmel fogadtuk a hírt, mely szerint a Médiatanács május 31-i ülésén a Mária Rádiót hirdette ki győztesként az FM 88,8 budapesti frekvencián.

Biztatom a Mária Rádió hallgatóit és önkénteseit, hogy hálájuk kifejezéseképp írják alá a Médiatanács elnökének szánt köszönőlevelet, hiszen a Médiatanács és a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság munkatársainak köszönhető az új budapesti frekvencia elnyerése.

Köszönöm, hogy több tízezer ember imádkozott a Mária Rádióért. Köszönöm a hallgatói család tagjainak azt is, hogy az elmúlt évben nem hagyták cserben a Mária Rádiót, imáikkal és önkéntes szolgálatukkal napról napra segítették és óvták a rádió működését. Nagyobb elköteleződést tapasztalhattunk ezen a téren, mint eddig bármikor.

Köszönöm a Magyarország kormányának, hogy felfigyelt a Mária Rádiós segélykérő hívására.

Köszönöm Erdő Péter bíboros úr eddiginél is nagyobb figyelmét és nyitottságát a rádió dolgai kapcsán.

Köszönöm az esztergomi cigány közösségnek, hogy elsőnek állt ki a Mária Rádió mellé és jótékonysági koncertet szervezett.

Köszönöm munkatársaim meg nem törő elkötelezettségét, kreativitását és a rádióra irányuló szeretetét.

A Mária Rádió az FM 88,8-as frekvencián való megszólalására vélhetően hamarosan sor kerül, a pontos időpontról mindenkit tájékoztatunk.

Imádságos szeretettel:

dr. Szabó Tamás

a Mária Rádió elnöke

Mi a Mária Rádió?

A Mária Rádió egyesület formában működő, civil, non profit szervezésű, közösségi rádió, aminek egyetlen célja a keresztény misszió. Minden nap sugároz szentmisét, naponta többször imádkozza a rózsafüzért, a keresztény kultúra kincseit bemutató műsorokat közvetít. A Mária Rádióban elsősorban önkéntesek tevékenykednek, és a rádió hallgatói adományaiból tartja fenn önmagát tíz éve. Hallgatottsága, elfogadottsága nagy, és szociális szolgálata is pótolhatatlan. Műsorát nyolc vidéki és 8 Budapest környéki adó is sugározza jelenleg. A Mária Rádió anyarádiója három további magyar nyelvű Mária Rádiónak Délvidéken, Erdélyben és Felvidéken. A Mária Rádió nemcsak a nemzeti hagyományok korszerű továbbvitelének jó eszköze, hanem a jövő nemzedékek, a gyerekek érdekeit szolgálja leginkább, azzal, hogy formálja a felnőtt társadalom világképét. Hatására családok keresztelik meg gyermekeiket, rendezik házasságukat, találkoznak Istennel. Nem beszélve azokról az idős emberekről, akiknek egyetlen társa – még életük utolsó napjaiban is – a Mária Rádió. A Mária Rádiós hálaadásként az új budapesti, FM 88,8-as frekvencián kiemelt teret szán majd a családok megerősödésének és a gyermekáldás szinte szent ügyének.

A petíció elindítójával a CitizenGO nem áll jogi kapcsolatban. A CitizenGO nem vállal felelősséget a petíció tartalmáért.

Írja alá most

Kérjük, válasszon egy opciót:

A petíció címzettje: Dr Karas Monika asszony - a Médiatanács elnöke

Mélyen Tisztelt Elnök Asszony!

Hálám, köszönetem s elismerésem jeleként írom meg levelem azért, amiért május 31-én a Médiatanács döntésének köszönhetően a Mária Rádió Budapesten sugárzási jogot kapott az FM 88,8 frekvencián.

Mint a Mária Rádió hallgatói családjának tagja biztos voltam abban, hogy Ön tisztában van a Mária Rádió nélkülözhetetlen társadalmi szerepével és bíztam Önben, a Médiatanács tagjaiban, a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság vezetőiben, hogy a Mária Rádió fővárosi frekvenciájának ügye megoldódik.

Köszönöm, hogy az elmúlt időszakban is a szívükön viselték a Mária Rádió sorsát és komoly erőfeszítéseket hoztak annak érdekében, hogy a Mária Rádió újra szólhasson Budapesten. Köszönöm, hogy lehetővé tették azt, hogy a rádió újra százezrek lelki támasza, társa lehessen Budapesten, s így továbbra is szolgálhatja a társadalom erkölcsi megújulását, a kereszténység megőrzését és továbbadását a következő nemzedéknek.

Imádkozom Önért és munkatársaiért és köszönöm, hogy lehetővé tette, hogy a Budapesten élők ismét hallhassák a lélek hangját, a Mária Rádiót!

[az Ön neve]

Írja alá most