A petíció címzettje: Magyarország kormánya

02 000
  1 293

1 293 támogató már aláírta ezt a petíciót. Segítsen, hogy elérjünk 2 000 aláírást.

Népszavazás kezdeményezés: lépjünk ki az EU-ból

Az Európai Unió döntése értelmében a milliárdos összegekből Magyarország védelmére felépített kerítést le kell bontani. A visegrádi négyek érdemi megoldást nem találnak az Európába beáramló migráns áradattal szemben. Sem a lengyelekre, sem a szerbekre, horvátokra, sem a románokra nem számíthatunk - és jön a tél. Emberek ezrei fognak megfagyni, éhen halni. Az EU. "határozat" elindítja a tömegeket az egyszerűbbnek hitt útvonalon - ez pedig Magyarország- majd az országot letaposva, koránt sem biztos, hogy Ausztria és a telített németek fogadják az oda érkezőket, tehát maradnak közép-Európában, azaz nálunk! A Nemzeti Radikális Köztársasági Párt elsődleges célja Magyarország szuverenitásának megőrzése, ami álláspontunk szerint az uniós tagságunk megtartása mellett nem lehetséges. A már eddig is bevezetett EU-s korlátozások nagy része nem a Magyar emberek érdekeit szolgálja, Magyarország hasznosabb tagja lehet az európai társadalomnak az uniós tagsága megtartása nélkül.

Nemzeti Radikális Köztársasági Párt

A petíció elindítójával a CitizenGO nem áll jogi kapcsolatban. A CitizenGO nem vállal felelősséget a petíció tartalmáért.

Írja alá most

Kérjük, válasszon egy opciót:
Az Ön adatait az Adatvédelmi irányelvek és Felhasználási feltételek szerint dolgozzuk fel.Aláírásával elfogadja a CitizenGO Általános Szerződési Feltételeit és Adatvédelmi Szabályzatát, és hozzájárul, hogy e-mailen keresztül tájékoztassuk kampányainkról. Leveleinkről bármikor leiratkozhat.

A petíció címzettje: Magyarország kormánya

[az Ön neve]