Nyílt levél

020 000
  15 941

15 941 támogató már aláírta ezt a petíciót. Segítsen, hogy elérjünk 20 000 aláírást.

Ne reklámozza a Nők Lapja, hogy gyerekek anya nélkül, két férfival nőjenek fel!

A Nők Lapja karácsonyi számában jelent meg az alábbi egész oldalas hirdetés, ami a homoszexuális férfiak gyereknevelését reklámozza:

Nyílt levelünkben arra kérjük a Nők Lapja vezetőségét, hogy a jövőben tartózkodjanak az ehhez hasonló tartalmak megosztásától.

Ha Ön szerint is fontos a kérésünk, csatlakozzon aláírásával a nyílt levélhez, és küldje tovább ismerőseinek is, hogy ők is aláírhassák!

Írja alá most

Kérjük, válasszon egy opciót:
Az Ön adatait az Adatvédelmi irányelvek és Felhasználási feltételek szerint dolgozzuk fel.Aláírásával elfogadja a CitizenGO Általános Szerződési Feltételeit és Adatvédelmi Szabályzatát, és hozzájárul, hogy e-mailen keresztül tájékoztassuk kampányainkról. Leveleinkről bármikor leiratkozhat.

Nyílt levél

Varga Zoltán Central Médiacsoport Zrt. vezérigazgató felelős kiadó
Vékási Andrea Nők Lapja főszerkesztő
Márkus Krisztina Central Médiacsoport Zrt. hirdetési igazgató
Mitrovics Anikó Nők Lapja magazin lapreferens
részére

Tisztelt Címzettek!

Szomorúan láttam a Nők Lapja karácsonyi számában közzétett egész oldalas hirdetést, ami a homoszexuális férfiak gyereknevelését reklámozza.

Úgy tudom, a Nők Lapja a nők lapja. Nem értem, hogyan reklámozhatják tehát, hogy gyermekek anya nélkül, két férfival nőjenek fel.

A gyermekek élete édesanyjuk és édesapjuk szerelméből fakad. Alapvető természetük szerint szükségük van anyára és apára is. Ha egy anya vagy apa bármilyen okból nem nevelheti gyermekét, a gyermek hiányt él át. Ha különböző viszontagságok után a kislány vagy kisfiú örökbefogadására kerül sor, a számára legelőnyösebb olyan biztonságot nyújtó családba kerülni, ahol megtapasztalhatja az anyai és az apai szeretetet, megismerheti a férfi és a női mintát.

Nem szolgálja a gyermekek és a családok javát szándékosan olyan modell mellett kampányolni, amelyben eleve kizárják az anyát a történetből.

A magyar társadalom és a Nők Lapja olvasóinak nagy részére nézve bántó a hirdetés, mivel gyűlölködőnek állítja be azokat az embereket, akik nem értenek egyet az azonos nemű "szülőség" társadalmi elfogadásával. Régóta ez a taktikája az LMBT lobbicsoportoknak: aki nem ért velük egyet, az gyűlölködő, homofób. Mi Magyarországon szeretnénk elejét venni ennek a szemléletmódnak, mivel meggyőződésünk az emberiség évezredes tapasztalatain, értékeinken, alapvető erkölcsi normáinkon és a gyermekek iránt tanúsított felelősségünkön, nem pedig gyűlöleten alapszik. Kérjük, hogy ezt a megalapozott meggyőződésünket a Nők Lapja tartsa tiszteletben.

Bízom benne, hogy csak véletlen mulasztás volt az oka annak, hogy ez a hirdetés megjelenhetett. Arra kérem a Nők Lapja kiadóját és vezetőit, hogy a jövőben tartózkodjanak az ehhez hasonló tartalmak megosztásától. Köszönöm szépen.

Üdvözlettel:
[az Ön neve]