Telefonos kampány

Hívjuk fel a Disney-t!

204 támogató már aláírta ezt a petíciót. Segítsen, hogy elérjünk 500 aláírást.

Hívjuk fel a Disney-t!

Több mint 1 millió ember aláírását juttattuk el a Walt Disney Vállalat vezetőihez.

Ekkor a Disney elnöke Robert Iger, és vezérigazgatója Bob Chapek terveiben az LMBTQ-irányvonal mindenáron való megerősítése szerepelt.

2019 júniusában Robert Iger, a Disney ügyvezetője és Bob Chapek vezérigazgató büszkén támogatták a párizsi Disneyland első hivatalos Pride felvonulását, valamint az LMBTQ-karakterek népszerűsítését a gyermekfilmekben. Azóta egyre inkább átadják a terepet az LMBTQ-ideológusoknak, és arra használják a Disney-t, hogy rajta keresztül befolyásolják gyermekek százmillióit szerte a világon.

A közelmúltban viszont COVID-korlátozások radikálisan csökkentették a Disney bevételeit. Bezártak a vidámparkok, leállt a filmgyártás, több tízezer alkalmazottat elbocsátottak.

Sok befektető és vezető tart most attól, hogy a családok elidegenítése a különböző LMBTQ-tartalmakkal veszélybe sodorhatja a vállalatot.

A pénzügyi krízis következtében több esélyünk van most hatni a Disney-re, mint valaha. Hiszen továbbra is a családok adják a Disney legnagyobb bevételét, így nem engedhetnek meg maguknak több veszteséget a családok LMBTQ-ideológiával való elijesztésével. Itt az ideje tehát megduplázni az erőfeszítéseinket!

Segítene a kampány következő lépéseként telefonon jelezni a Disney felé az LMBTQ-ideológia gyermekekre való erőltetésével kapcsolatos aggodalmait és véleményét?

Itt a telefonszám:

• A Walt Disney Vállalat magyarországi csoportjának telefonszáma: +36 1 555 1200

Egy példa arra, hogy mit mondhatunk:

„Megnyitásuk óta a Disney vidámparkjai a családok és a gyermekek szórakozási helyei. A Disney nagy szerepet játszik a gyermekek szórakoztatásában, lebilincselésében. Ehhez viszont alapvető gyermekvédelmi felelősségnek is társulnia kellene. A szülők nem szeretnék, hogy a Disney az ártatlan és védtelen gyermekekre felnőtt-LMBTQ tartalmakat kényszerítsen. Nem habozunk bojkottálni a Disney filmjeit, termékeit és parkjait, amennyiben ez az irány folytatódik. Kérem, juttassák el visszajelzésem az illetékes vezetők felé!”

Amint a Disney-hez hívások tízezrei futna be világszerte, eljut a hír a vezetőkhöz is, hogy a családok komolyan gondolják gyermekeik védelmezését.

Itt a lehetőség.

Írja alá most

Add a personal message to the email
Kérjük, válasszon egy opciót:

Írja alá most

204 támogató már aláírta ezt a petíciót. Segítsen, hogy elérjünk 500 aláírást.