Tiltakozás Petry Zsolt elbocsátása miatt

020 000
  15 912

15 912 támogató már aláírta ezt a petíciót. Segítsen, hogy elérjünk 20 000 aláírást.

Üzenjük a Herthának: Szégyelljék magukat!

Mint ismert, kirúgta kapusedzőjét, Petry Zsoltot a berlini Hertha futballklub, miután a sportoló a Magyar Nemzetnek adott interjújában kritizálta az európai bevándorláspolitikát és Gulácsi Péter LMBTQ-örökbefogadással kapcsolatos megnyilvánulását.

Nem egyedi esetről van szó, a nyugati világban egyre gyakrabban jár szankció a globalista elitek érdekeivel ellentétes konzervatív vélemények megfogalmazásáért.

A Deutsche Welle torzítva számolt be az ügyről, és Petry Zsolt homofób megjegyzéséről írt, amiről szó sincs, sőt. A Gulácsi-poszt kapcsán Petry Zsolt az interjúban kiállt a focista véleménynyilvánítási szabadsága mellett, még akkor is, ha ő ezzel a véleménnyel nem ért egyet.

Bebizonyosodott, Németországban is kirúgás jár azért, ha valaki nem a divatos liberális-globalista-bevándorláspárti-LMBT mainstream álláspontját hangoztatja, hanem önálló véleménye van, és van bátorsága azt megosztani. Mindeközben a színészek, sportolók, celebek szinte naponta érkező „haladó” megnyilvánulásait ünnepli a világ.

Csatlakozzon a Herthához írt levélhez, fejezzük ki együtt tiltakozásunkat az igazságtalan döntéssel szemben!

Írja alá most

Kérjük, válasszon egy opciót:

Nyílt levél a Hertha BSC vezetősége részére

Mi, e nyílt levél aláírói tiltakozunk Petry Zsolt elbocsátásával szemben.

Nagyon szomorú, hogy a történelemből mit sem tanulva beállnak az egyre erősödő liberális véleménydiktatúra szolgálatába. Felháborító, hogy a sokszínűségre és a toleranciára hivatkozva büntetik azokat, akik nem állnak be a sorba.

Szégyelljék magukat, amiért kirúgták a magyar kapusedzőt konzervatív, nemzeti és családbarát megszólalása miatt!

Hová tűnt a sokat hangoztatott tolerancia? Vagy ez a konzervatívokra nem vonatkozik? Hová tűnt a véleménynyilvánítás szabadsága? Vagy csak azt szabad mondanunk, amit a globális elit megenged?

Reméljük, hogy idővel belátják tévedésüket, és megkövetik Petry Zsoltot.

[az Ön neve]

Írja alá most