Védjük meg a nőket!

0100 000
  52 740

52 740 támogató már aláírta ezt a petíciót. Segítsen, hogy elérjünk 100 000 aláírást.

Ne törölje ki az ENSZ a szótárunkból a NŐ-t!

Az UN Women az ENSZ egyik szervezete, melynek feladata a nemek közötti egyenlőség biztosítása és a nők nagyobb szerepvállalásának elősegítése az élet minden területén.

Most ugyanaz a szervezet, amelyik a nők védelmében hivatott felszólalni, el akarja törölni a „NŐ” és „NŐI” szavakat. Mindez önellentmondás még a saját nevükkel szemben is, hiszen az angol  „women” szó nőket jelent.

Szerintük a bináris férfi/nő kifejezések kirekesztőek azok számára, akik nem érzik magukat egyik kategóriába tartozónak sem. Ismét egy elenyésző számú kisebbséghez alkalmazkodjon a többség.

Oktatási anyagot is közzétettek, melyből megtudhatjuk, mely szavak számítanak – szerintük – tabunak.

Még feminista aktivisták is kifogásolták az ENSZ-szervezet ötletét:

„Egy szervezet nem állíthatja, hogy a nőket képviseli, ha nem tudja meghatározni, hogy mi a nő” - mondta Lauren Adams, a Women's Liberation Front jogi igazgatója. „Kötelességszegés úgy tenni, mintha a nők és a lányok kifejezésekbe a férfiak is beletartoznának. Az ilyen típusú >>érdekképviselet<< miatt az UN Women egy nagyon komolytalan szervezetnek tűnik.”

„A gender szó szerint azzal fenyeget, hogy a nőket és  lányokat mint értelmes kategóriát kitörli (…) a nyelvben és a jogban” – mondta Kara Dansky , a Women's Human Rights Campaign munkatársa. – „Ezt vészhelyzetnek tekintjük.”

Az UN Women 2010 óta összemossa a nemek közötti egyenlőséget az LMBTQ-lobbival.

Az ENSZ nőjogi szervezete már a retorikáján is változtatott, nők elleni erőszak helyett nemi alapú erőszakról beszél.

A CitizenGO korábban már felszólalt az Egyesült Nemzetek Szervezetében, és felhívta a figyelmüket arra, hogy fogalmuk sincs, milyen valódi védelemre szorulnak a nők.

Míg a nőknek jobb oktatásra, egészségügyi ellátásra, infrastruktúrára és még jobb anyasági támogatásra van szükségük, addig az őket képviselő abszurd testület a transzneműség kérdésével van elfoglalva.

Szégyen, hogy ez az ügynökség is csak az LMBTQ-lobbi terjesztésén munkálkodik!

Írja alá ezt a petíciót, és kérje meg az UN Woment, hogy hagyjanak fel a nők nyelvből való eltörlésével és foglalkozzanak inkább a tényleges problémáikkal!

Írja alá most

Kérjük, válasszon egy opciót:

Üzenjünk az ENSZ-nek:

Tisztelt UN Women Vezetőség!

Önök a nők hagyományos megnevezéseinek megszüntetését szorgalmazzák, és tabuszavak közé sorolják őket.

Bár nem annyira meglepő, ez most egyértelmű támadás éppen a névleg Önök által képviselt emberek ellen.

Az Önök szervezetének neve UN Women, ami azért jött létre, hogy megvédje azokat a nőket, akiket most át szeretnének nevezni.

Kérem, hagyják abba az gender-ideológia erőszakos terjesztését, és munkálkodjanak a nők valós problémáinak megoldásán!

[az Ön neve]

Írja alá most