Nyílt levél Cseh Katalinhoz: a külföldi abortuszlobbi helyett a magyar embereket szolgálja!

Nyílt levél

010 000
  7 760

7 760 támogató már aláírta ezt a petíciót. Segítsen, hogy elérjünk 10 000 aláírást.

Tisztelt Képviselő Asszony!

Szomorúan és döbbenten látjuk, hogy botmixeres megnyilatkozása után nemcsak, hogy nem kért bocsánatot (bár 14 000 ember kérte rá), hanem morbid módon születésnapja alkalmából adománygyűjtésbe kezdett annak a hírhedt külföldi mammutszervezetnek a támogatására, amely évről-évre több százezer embert foszt meg a születésnapjától.

Az Ön által támogatott (egyáltalán nem non profit) szervezet elnöke idén januárban teljesen világossá tette: fő küldetésüknek az abortuszt tekintik.

„Fő küldetésünk az abortusz és a reproduktív egészségügyi ellátás biztosítása, megvédése, illetve a hozzáférés bővítése.”

Kiderítettük, hogy a Planned Parenthood nemzetközi ága friss útmutatójában az abortusz melletti lobbizásra képzi és sürgeti az új EP-képviselőket. Képviselő asszony azonnal teljesíteni kezdte a tőlük kapott feladatot.

Hogyan tud az Európai Parlament tagjaként a szexuális és reproduktív egészség és jogok bajnoka lenni?

Az Európai Parlament tagjaként sürgetjük, hogy használjon fel minden lehetőséget annak biztosítására, hogy minden európai szabad és biztonságos szexuális és reproduktív életet vezethessen, és törekedjen rá, hogy véget vessen a reprodukciós kényszernek.

Aggódunk, látva, hogy egy EP-képviselőnk a nemzetközi abortuszlobbi utasításait teljesíti a magyar emberek védelme és szem előtt tartása helyett. Hogyan számíthatnak Önre a magyar anyák és kisbabák, miután elsőként beállt a nőket megsebző és gyermekek életét erőszakosan kioltó lobbiszervezet mögé?

A Planned Parenthood az ártatlan születendő gyermekek életének kioltásáról, magzati szervek árusításáról, illetve az abortusz melletti lobbijáról híres. Célja az abortusz lehető legszélesebb elterjesztése és jogi kereteinek maximalizálása. Minden 90 másodpercben megölnek egy gyermeket a Planned Parenthood klinikáin! Legutóbb örömünnepet ültek a borzalmas New York-i törvény fölött, mely a születésig engedélyezi az abortuszt.

„New York állam ma TÖRTÉNELMET írt.”

„New York végre a kívánt szexuális és reproduktív egészségügyi ellátás modelljévé nőheti ki magát...”

Aggódva kérdezzük, ugye nem tervezi Magyarországra hozni a New York-i modellt?

Képviselő asszony, amellett, hogy az élet kioltásában élen járó külföldi abortuszszervezet támogatására hív, hamis információkkal vezeti félre a magyar nyilvánosságot.

Ön szerint a Planned Parenthood azért dolgozik, hogy a nők „döntéseiket minél több és pontosabb információ alapján hozhassák meg”. Ezzel szemben az igazság az, hogy a Planned Parenthood klinikákon nem mutatják meg a várandós anyáknak gyermekeik ultrahangképét és szívhangját, nem tájékoztatják őket magzatuk fejlettségi állapotáról, kifejlett szerveiről, stb. Nem figyelmeztetik őket az abortusz testi-lelki következményeire, sőt, nők millióinak fájdalmas tapasztalatát semmibe véve tagadják, hogy az abortusz lelki megrázkódtatást okoz. A krízishelyzet megoldása és a történet két főszereplőjének (anyának és babának) támogatása helyett futószalag-szerűen végzik az abortuszokat: 2018-ban az abortuszra jelentkező nők kevesebb mint 1%-nak ajánlották csak a gyermek örökbe adását. Amennyiben, ahogy írja, valóban „szívügye a nők egészsége”, hallgasson meg olyan anyákat, akiknek az abortusz testileg vagy lelkileg tönkretette az életét. Ha pedig fontos Önnek a krízishelyzetben nyújtott „minél több és pontosabb információ”, miért szólalt fel nyilvánosan a korábbi szívhang meghallgatásáról szóló hazai javaslattal szemben?

„És nem, a propagandában megjelent abszurd hazugságokkal ellentétben természetesen senki nem gyilkolna meg életképes csecsemőket”, állítja, miközben a kicsit talán fiatalabb, de ugyanolyan értékes ártatlan kisbabákat rezzenéstelen arccal meggyilkoló szervezetnek gyűjt adományt. Talán hisz a varázslatos szülőcsatorna elméletében, mely szerint akkor válunk emberré, amint átcsusszanunk rajta?

Talán ezért nem értinti meg, hogy életképes születendő babák ezreinek oltják ki erőszakosan az életét a Planned Parenthood abortuszklinikáin. Talán ezért van gyomra olyan szervezetnek gyűjteni, mely saját bevallása szerint csak tavaly 332 757 emberi életnek vetett véget.

Tudjuk, hogy Ön a már megszületett gyermekek meg nem gyilkolásáról beszél. Milyen jó, legalább őket nem gyilkolja meg a Planned Parenthood, és ejnye-bejnye annak, aki ilyet állít! Vagy mégis? Ki kell, hogy ábrándítsuk, a Planned Parenthood számára nem akadály a születés után sem „megoldani a nem kívántnak kikiáltott „problémát”. Nézzen utána! A szervezet többször is szembehelyezkedett már az élve született abortusztúlélők védelméről szóló törvényekkel. Előfordult, hogy egy korábbi újszülötteket védő jogszabály-tervezetről szóló meghallgatáson a Planned Parenthood képviselője színt vallott. A kérdésre, hogy mit tennének egy olyan helyzetben, amikor az abortálni kívánt gyermek élve jön a világra, azt válaszolta, hogy erről a nőnek és az orvosának kell dönteni. A szervezet elnöke a nők jogai és a reproduktív szabadság elleni támadásnak nevezte az abortuszt túlélő, már megszülett újszülötteket védeni kívánó legutóbbi jogszabály-tervezetet, ami tényleg egészen érthetetlen, tekintve hogy a gyermek ekkor már nincs is az anya testében. Azzal érvelt, hogy ilyen helyzetek nem merülnek fel. Ezt persze létezésükkel cáfolják mindazok az emberek, akik túlélték az abortuszt (pl. az életpárti felszólalásairól híres Gianna Jessen vagy éppen Melissa Odhen), illetve azok a rejtett kamerás felvételek (pl. ittittitt és itt), melyeken az abortuszszervezet munkatársai vallanak arról, hogy mit tennének egy „félresikerült” abortusz után. És a statisztikai adatok is azt mutatják, hogy létező jelenségről van szó (több mint 100 eset 11 év alatt, az abortuszklinikákat nem számolva, csak a kórházakat). Idén februárban az amerikai szenátusban nem sikerült elfogadni a törvényt. Beszédes, hogy az ellene szavazó demokratákat összesen 448,000 dollárral támogatta a Planned Parenthood az elmúlt öt évben. És ez nem az egyetlen példa: több ezer abortuszpárti politikus kampányát finanszírozta az szervezet, cserébe az abortuszpárti intézkedésekért. Így pl. a nálunk is hírhedté vált, az abortusz radikális kiterjesztésén fáradozó, azt még a szülési fájdalmak megjelenésekor is támogató virginiai politikus, Kathy Tran választási kampányába is beszállt a Planned Parenthood, nem kevesebb mint 2,792.62 dollárral.

Tisztelt Képviselő Asszony! Nem az ön lejáratása, karaktergyilkossága a célunk, hanem a legkisebbek védelme. Ezért szólalunk meg az őket ért támadások és a velük kapcsolatos csúsztató nyilvános megszólalások kapcsán. Amennyiben bármikor a jövőben úgy érzi, hogy gyógyulásra van szüksége az abortusz melletti fellépése, esetleg a korábbi, abortuszokban való részvétele miatt, keressen meg minket bátran, és elirányítjuk az általunk ismert Magyarországon működő abortusz okozta lelki sebek begyógyulását segítő szakemberekhez. Programjaik nyitottak az abortuszban részt vett orvosok és korábbi abortuszpárti aktivisták, politikusok számára is. Nem kell örökre az abortusz mellett kardoskodnia, van kiút. Figyelmébe ajánlom Abby Johnson történetét (Unplanned című film), aki egy abortuszklinika vezetőjéből vált az élet szolgálójává. Talán az ő tanúságtétele hozzájárulhat nézetei megváltoztatásához.

Addig is nagyon szépen kérjük képviselő asszony, hagyja abba az Önnek semmit nem ártó ártatlan kisbabák megölésének támogatását. Nagyon sokan leszünk hálásak érte.

Üdvözlettel:

Schittl Eszter

és a nyílt levélhez csatlakozók

Írja alá most

Kérjük, válasszon egy opciót:
Az Ön adatait az Adatvédelmi irányelvek és Felhasználási feltételek szerint dolgozzuk fel.Aláírásával elfogadja a CitizenGO Általános Szerződési Feltételeit és Adatvédelmi Szabályzatát, és hozzájárul, hogy e-mailen keresztül tájékoztassuk kampányainkról. Leveleinkről bármikor leiratkozhat.

Nyílt levél Cseh Katalinhoz

Üdvözlettel: