Fejezze be a Pantene a genderideológia gyermekeket felhasználó propagálását!

Nem elfogadható gyermekeket feláldozni a genderideológia hazugságainak oltárán!

0200 000
  120 900

120 900 támogató már aláírta ezt a petíciót. Segítsen, hogy elérjünk 200 000 aláírást.

Fejezze be a Pantene a genderideológia gyermekeket felhasználó propagálását!

Csatlakozva a növekvő LMBTQ-őrülethez, a Pantene legutóbbi samponreklámjában egy gyermeket felhasználva népszerűsítette a transzneműséget.

A cég kétperces reklámfilmje lányként mutat be egy kisfiút. A gyermek két „anyukája” közül pedig az egyik szintén transzgendernek tűnik.

„Mindenki szeret mindenkit, nem számít milyen utat jársz”, idealizálják a gyermek környezetét, majd így folytatják az LMBTQ-propagandát: „Mindig is rendkívül genderkreatív volt (a gyermek), a haja nagy részét tette ki az átalakulásának.” „Miután elmondta nekünk, hogy lányként azonosítja magát, azonnal meg akarta növeszteni a haját”.

„Emlékszem az első alkalomra, amint nyilvánosan viselt olyan ruhát, amilyet akart, és a (lányos) haját. Ekkor önmaga volt.” „Ez volt az első nap, amikor megláttam a lányt benne.”

A Pantene legitimálni igyekszik az „LMBTQ-szülőséget", a „szivárványcsaládokat", illetve azt a teljesen abszurd tévhitet, hogy egy összezavarodott gyermekkel akkor teszünk jót, ha megerősítjük abban a téves elképzelésében, hogy a biológiai nemétől eltérő nemhez tartozik.

Valójában egy gyermeknek a legjobb szerető anyával és apával felnőni, az összezavarodott gyermekeknek pedig segítenünk kell, hogy megerősödjön a biológiai nemük szerinti egészséges identitásuk. Szembemegy a gyermekek érdekével és egészséges fejlődésével, ha az LMBTQ-lobbi és a mögéjük beálló nagyvállalatok hatására megerősítik a mentális, pszichológiai problémájukat, és azt az egyébként a kamaszkor végére túlynyomó többségében elmúló érzést, hogy a másik nemhez tartoznak.

A Pantene ezzel a felvezetővel osztotta meg a reklámot a Twitteren: „A haj identitásunk fontos része. A haj segíthet láthatóvá válni egy LMBTQ+ fiatalnak, mint amilyen Sawyer is, aki úgy dönt, hogy a frizuráján keresztül fejezi ki magát, a stílusát és a kreativitását”.

Bár a videó hatalmas tiltakozást váltott ki a közösségi média felületein, eddig a vállalat nem volt hajlandó magába nézni és visszavonni azt, sőt, így vágott vissza a kritikusoknak: „A transzfóbiának nincs helye a világunkban vagy a hírcsatornáinkon”. Nem lepődünk meg a válaszukon, hiszen az LMBTQ-lobbi által rendszeresen alkalmazott kommunikációs stratégiát alkalmazzák: aki nem ért egyet a legújabb józan ésszel teljesen szembemenő ötletükkel vagy követelésükkel, az valamilyen fób, ővele van probléma.

A Pantene nem először terjeszt LMBTQ-propagandát. Honlapján egy egész lapot szán az LMBTQ-büszkeség témájának és az ezzel kapcsolatos korábbi kampányainak.

Most arra hívom, hogy fejezzük ki együtt tiltakozásunkat a Pantene gyermekeket és közjót veszélyeztető kampánya kapcsán, és üzenjük meg a cégcsoport vezetőinek, hogy ránk ne számítsanak termékeik kapcsán, amíg ilyen üzenetekkel mérgezik a társadalmat.

Látjuk, hogy ez a kártékony világtrend hozzánk is igyekszik betörni. Már Magyarországon is elkezdték beszervezni a vállalatokat az LMBTQ-célok mögé az elmúlt hónapokban. Fontos ezért, hogy tudatos vásárlók legyünk, és igyekezzünk kerülni az olyan cégek termékeit, amelyek hozzájárulnak értékeink lerombolásához.

Azonnal hagyja abba a Pantene a genderlobbi hazugságainak terjesztését, illetve a gyermekek felhasználását, megvezetését és veszélyeztetését!

Csatlakozzon Ön is a petícióhoz!

Írja alá most

Kérjük, válasszon egy opciót:

Fejezze be a Pantene a genderideológia gátlástalan propagálását!

Petíció a Procter & Gamble vezérigazgatója, David S. Taylor, illetve globális értékesítési vezetője, Jeffrey K. Schomburger részére.

Tisztelt Címzettek!

Megdöbbenve értesültem róla, hogy a Pantene hajápoló márka nemrég közzétett reklámfilmjében egy nemi identitásában összezavarodott gyermeket és egy őt nevelő LMBTQ-párt mutattak be, legitimálni próbálva ezzel „LMBTQ-szülőséget", a „szivárványcsaládokat", illetve azt a teljesen abszurd tévhitet, hogy egy összezavarodott gyermekkel akkor teszünk jót, ha megerősítjük abban a téves elképzelésében, hogy a biológiai nemétől eltérő nemhez tartozik.

Elfogadhatatlan és felháborító, hogy profitszerzés céljából felhasználnak egy fiatal gyermeket, és megvezetnek további tízezreket hazug LMBTQ-üzeneteikkel.

Valójában a gyermekeknek a legjobb anyával és apával felnőni, az összezavarodott gyermekeknek pedig segítenünk kell, hogy megerősödjön a biológiai nemük szerinti egészséges identitásuk. Szembemegy a gyermekek érdekével és egészséges fejlődésével, ha az LMBTQ-lobbi és a mögéjük beálló nagyvállalatok hatására megerősítik a mentális, pszichológiai problémájukat, és azt az egyébként a kamaszkor végére túlynyomó többségében elmúló érzést, hogy a másik nemhez tartoznak.

A 15 millió fős CitizenGO közösség tagjaként aggasztónak tartom, hogy Önök, számos más céggel karöltve behódolnak az LMBTQ-lobbi nyilvánvaló társadalomromboló hazugságainak, olyannyira, hogy már a gyermekeket sem szégyellik felhasználni ehhez.

Felszólítom ezért Önöket, hogy a gyermekek és a családok védelme, illetve a közjó elősegítése érdekében hagyjanak fel a gyermekek és a társadalom genderideológiával való megzavarásával!

Egy fiú férfivé, egy lány nővé fog cseperedni. Ez biológia, ami nem az érzéseinktől függ, hanem tényeken alapul.

Kérem, távolítsák el azonnal a botrányos reklámfilmjüket!

Ezúton arról is tájékoztatom Önöket, hogy nem vásárolok Pantene terméket, amíg ilyen kártékony üzenetekkel mérgezik a gyermekeket és az egész társadalmat.

[az Ön neve]

Írja alá most