ÖSSZEFOGÁS A VALLÁSGYALÁZÓ FILM TÖRLÉSÉÉRT

02 000 000
  1 543 245

1 543 245 támogató már aláírta ezt a petíciót. Segítsen, hogy elérjünk 2 000 000 aláírást.

Törölje a Netflix a Jézust homoszexuálisnak beállító "karácsonyi" filmjét!

Homoszexuálisnak állítja be Jézust a hetekben megjelent Krisztus első kísértése című brazil film. A botrányos alkotás Szűz Máriát házasságtörő nőként, Jézus tanítványait pedig alkoholistaként ábrázolja.

A brazil Porta dos Fundos (Hátsó ajtó) csoport által készített film forgalmazási jogait a Netflix vásárolta meg. A Netflix karácsonyi kiadásként hirdeti a filmet, amelynek egyes további elemei olyan megbotránkoztatóak, hogy nem szeretnénk velük olvasóinkat sokkolni.

A film készítői és forgalmazói a keresztények számára fontos személyeket sértenek meg.

A petíció aláírásával tiltakozó levelet küldünk a Netflix vezetőinek, és a megbotránkoztató film azonnali eltávolítását kérjük tőlük.

Kérjük, hogy miután aláírta a petíciót, ossza meg minél több fórumon, minél több ismerősével! Összefogva sikerülhet eltávolíttatnunk a filmet.

További információ:

Forrás: Netflix

Írja alá most

Kérjük, válasszon egy opciót:
Az Ön adatait az Adatvédelmi irányelvek és Felhasználási feltételek szerint dolgozzuk fel.Aláírásával elfogadja a CitizenGO Általános Szerződési Feltételeit és Adatvédelmi Szabályzatát, és hozzájárul, hogy e-mailen keresztül tájékoztassuk kampányainkról. Leveleinkről bármikor leiratkozhat.

Azonnal töröljék a vallásgyalázó filmet!

A petíció címzettjei:
Reed Hastings, a Netflix vezérigazgatója
Jeff Hensien, a Netflix fogyasztói osztályának vezetője
Ted Sarandos, a Netflix tartalomkezelési vezetője

Mélyen megsért, hogy közzétették és hirdetik a vallásgyalázó "Krisztus első kísértése" című filmet, ráadásul karácsonyi kiadásként az adventi várakozás idején. A film vallásgyalázó elemekkel van tele, Jézust homoszexuálisként ábrázolja, Szűz Máriát házasságtörő nőként, az apostolokat pedig alkoholistaként. Ez teljességgel elfogadhatatlan.

Kérem, hogy azonnal töröljék katalógusukból a megbotránkoztató filmet, és kérjenek bocsánatot a megsértett keresztényektől!

[az Ön neve]

Írja alá most