A petíció címzettje: Jakab Péternek nincs helye a közéletben

02 000
  1 772

1 772 támogató már aláírta ezt a petíciót. Segítsen, hogy elérjünk 2 000 aláírást.

Jakab Péter mondjon le

Felhívás és aláírásgyűjtés Jakab Péter lemondásáért!

Jakab Péter folyamatos antiszemita, zsidózó megnyilvánulásait józan, épeszű ember nem fogadja el! Egyre több ilyen valóban rasszista és antiszemita Jobbikos botrány kerül napvilágra, most már szinte minden napra jut egy ilyen botrány. Nem nézhetjük tétlenül, hogy egy képviselő, történetesen Jakab Péter, a mentelmi joga mögé bújva idézheti fel a XX. század legrosszabb történelmi emlékeit.

A magát XXI. századi pártnak tartó Jobbik, XX. századi ordas eszméket vall. Jakab Péter meggyalázza a magyar Parlamentet, a magyar közéletet, a magyar politikát, és honfitársainkat egyaránt. Mi kiállunk zsidó honfitársaink mellett, és felszólítjuk Jakab Pétert, hogy azonnali hatállyal távozzon a közéletből, és mondjon le mandátumáról!

mindenszo.hu

A petíció elindítójával a CitizenGO nem áll jogi kapcsolatban. A CitizenGO nem vállal felelősséget a petíció tartalmáért.

Írja alá most

Kérjük, válasszon egy opciót:
Az Ön adatait az Adatvédelmi irányelvek és Felhasználási feltételek szerint dolgozzuk fel.Aláírásával elfogadja a CitizenGO Általános Szerződési Feltételeit és Adatvédelmi Szabályzatát, és hozzájárul, hogy e-mailen keresztül tájékoztassuk kampányainkról. Leveleinkről bármikor leiratkozhat.

A petíció címzettje: Jakab Péternek nincs helye a közéletben

Jakab Péter mondjon le

Felhívás és aláírásgyűjtés Jakab Péter lemondásáért!

mindenszo.hu

Üdvözlettel: