A petíció címzettje: Karácsony Gergely Budapest főpolgármestere részére

Adjon magyarázatot a budapesti közlekedési káoszra.

330 támogató már aláírta ezt a petíciót. Segítsen, hogy elérjünk 500 aláírást.

Adjon magyarázatot a budapesti közlekedési káoszra.

Szilágyi Zsolt vagyok, budapesti polgár. Budapest Főváros autós közlekedését, valamint a közlekedési sávok drasztikus átrendezése miatt a közösségi közlekedését is lebénítják, illetve bénulással fenyegetik a 2021. júniusában gyakorlatilag egyidejűleg elindított, illetve folyó nagyberuházások, illetve sáv átrendezések. A Lánchíd, a Pesti rakpart, a Hegyalja út, a Blaha Lujza tér, a Batthyány tér, az M3-as metróvonal középső szakasza egyidejű munkálatai káoszt okoznak Budapest közlekedésében 2022 végéig, ha nem tovább. Nem tudunk róla, nem olvasható, nem nyilvános az a valószínűleg el sem készült hatástanulmány, ami ezen közlekedési beruházások és forgalmi rend változások együttes hatását mutatná be. Ezen beruházások egyidejű elindítása hosszú idejű káoszt eredményez Fővárosunk közlekedésében. Nehezíti a gazdaság élénkítését Fővárosi vonatkozásokban, rontja a budapesti idegenforgalom, a turizmus újra talpra állását és több százezer budapesti és Budapestre járó munkavállaló életét nehezítik meg ezek az egyidejű változtatások. Ezekért a körülményekért mi polgárok Karácsony Gergely főpolgármester urat marasztaljuk el. Vállalnia kell a kialakult helyzetből adódó káosz következményeit.

A petíció elindítójával a CitizenGO nem áll jogi kapcsolatban. A CitizenGO nem vállal felelősséget a petíció tartalmáért.

Írja alá most

Kérjük, válasszon egy opciót:

A petíció címzettje: Karácsony Gergely Budapest főpolgármestere részére

[az Ön neve]

Írja alá most

330 támogató már aláírta ezt a petíciót. Segítsen, hogy elérjünk 500 aláírást.