Dr. Faragó Renáta

Dr. Faragó Renáta képe
Dr. Faragó Renáta

A 2021-es Cannes-i Filmfesztiválon került bemutatásra a Benedetta című francia-holland film Paul Verhoeven rendezésében és a Pathé Films égisze alatt.

Magyarországot az elmúlt hetekben hatalmas támadások érték a közelmúltban elfogadott gyermekvédelmi törvény miatt, melynek célja, hogy védje gyermekeinket a korai szexualizációtól és az LMBTQ-propagandától. Fogjunk össze, és álljunk ki gyermekinkért, társadalmunk és országunk jövőjéért!

A LEGO, a világ egyik leghíresebb játékkészítője úgy döntött, követi a Disney példáját, és beáll az LMBTQ gyermekek felé irányuló propagandájába, ezért június elsején piacra dobta az első ilyen témájú játékát.

Egyre több multinacionális vállalat vesz részt ennek a veszélyes ideológiának a terjesztésében.

Ma már bűncselekménynek számíthat, ha kiállunk a keresztény hitünk mellett, esetleg megosztunk egy bibliai idézetet a közösségi médiában. Elveszíthetjük az állásunkat, és akár börtönbüntetéssel fenyegető bírósági eljárás is indulhat ellenünk, ahogy az történik  Päivi Räsänen finn parlamenti képviselő esetében.