Schittl Eszter

Siker: 2 órán belül törölte az ELTE BTK a vállalhatatlan tartalmat!

„LMBTQIA+”-szimpatizánsok petícióban kérik az Allianz Arénát, hogy a jövő heti német-magyar mérkőzés alatt világítsák ki szivárványszínűre a müncheni stadiont.

Friss hírek:
A szavazást június 7-ről a június végén esedékes plenáris ülésre halasztották.

Aláírásával hozzájárulhat a CitizenGO-t lejáratni próbáló Szexuális és reproduktív jogokkal foglalkozó európai parlamenti fórum (EPF) jogtalan eljárásának kivizsgálásához.

Csatlakozva a növekvő LMBTQ-őrülethez, a Pantene legutóbbi samponreklámjában egy gyermeket felhasználva népszerűsítette a transzneműséget.

A cég kétperces reklámfilmje lányként mutat be egy kisfiút. A gyermek két „anyukája” közül pedig az egyik szintén transzgendernek tűnik.

Mint ismert, kirúgta kapusedzőjét, Petry Zsoltot a berlini Hertha futballklub, miután a sportoló a Magyar Nemzetnek adott interjújában kritizá

A holland közszolgálati televízió, az NTR legújabb műsorában 11 éves gyermekeket ültet le meztelen felnőtteket nézni. A műsor már elindulása előtt hatalmas tiltakozást váltott ki, az oldalunkon futó petícióhoz több mint 100 000-ren csatlakoztak, március 21-én mégis leadták az  „Egyszerűen meztelen” elnevezésű botrányos sorozat első részét.

Az egészségügyi szolgálati jogviszonyról szóló 2020. évi C. törvény és a hozzá kapcsolódó kormányrendeletek alapvetően régóta esedékes és nagyon fontos dolgokat, így a hálapénz rendszerével való leszámolást, az orvosok fizetésének emelését, illetve az egészségügyi szakemberek foglalkoztatási módjainak egyszerűsítését és átláthatóbbá tételét tűzték ki célul.

Döbbenetes...

Az RTL Klub újévi összeállításában is folytatta a magyar társadalom homoszexuális propagandával való érzékenyítését.

Friss hírek:

Az Európai Bizottság az LMBTQ-dogmák megerősítésére és európai elterjesztésére használja a járványhelyzetet.

Az európai vezetők és bürokraták ideológiai törekvései nyilatkozataikból és kiadványaikból könnyen megismerhetők.

Több mint 1 millió ember aláírását juttattuk el a Walt Disney Vállalat vezetőihez.

Ekkor a Disney elnöke Robert Iger, és vezérigazgatója Bob Chapek terveiben az LMBTQ-irányvonal mindenáron való megerősítése szerepelt.

Bagdy Emőke pszichológus professzort övön aluli támadások érik, miután a Magyar Nemzetnek adott interjújában felszólalt a gyerekek óvodáskori érzékenyítésével szemben:

Petíciónkban arra kérjük a Pagony Könyvesboltot és a többi árusítóhelyet (líra.hu, Írók Boltja, Massolit Könyvesbolt, Book24), hogy a gyermekek fejlődésének biztonságát és védelmét szem előtt tartva vegyék le kínálatukból az új LMBTQ-propaganda mesekönyvet!

Mélyen elszomorít és felháborít minket a Kaleta Gábor ügyében hozott enyhe ítélet, amellyel szemben a Fővárosi Ügyészség nem fellebbezett, hanem tudomásul vette azt, mondván, lényegileg megfelel a Fővárosi Főügyészség illetékességi területén eljáró bíróságok büntetési gyakor

Hollywood újabb felháborító és istenkáromló filmet tervez piacra dobni. Egy filmet, amely ezúttal Jézust nőként ábrázolja, aki számos helytelen és érzéki jelenetben vesz részt a film női főszereplőjével, akit romantikus szálak fűznek hozzá.

Kérjük, csatlakozzon az értékeink mellett megfogalmazott tíz ponthoz!

Álljunk ki minél többen a vasalódeszkás totnatanár mellett!

Hogyan küzdhet úgy az állam az emberi életekért, hogy a másik oldalon továbbra is elérhetővé teszi, sőt, finanszírozza az emberi életeket kioltó abortuszokat?
Arra kérjük miniszter urat, hogy vigyázzon a legvédtelenebb, legkisebb születendő gyermekekre is ebben a nehéz időszakban, ahol legfőbb közös feladatunk az életek megóvása. Az életmentéssel összeegyeztethetetlen az abortuszok további folytatása, sok esetben állami finanszírozással.

Tisztelt Szülész-nőgyógyász Orvosok!

A legkisebb emberekért fordulunk most Önökhöz azzal a kéréssel, hogy hagyjanak fel az abortuszokkal, és helyette az életmentésre összpontosítsanak a veszélyhelyzet idején.