U ime obitelji

Pozovite gradonačelnika Grada Zagreba, Tomislava Tomaševića da odustanete od odluke kojom praktički ukida mjeru roditelj odgojitelj. Ne samo zato što ta odluka krši Ustav RH, zakone RH i njegovo osobno, predizborno obećanje biračima. Djeca su bogatstvo društva, a obitelji koje se odlučuju imati više djece imaju pravo na društveno vrednovanje. Potpiši odmah:

Podržite Poljake da ne podlegne pritisku agresivnih napada zbog toga što štite pravo na život nerođenih! Pritisak s kojim se suočavaju je sve snažniji! Svaki potpis je VAŽAN. Podrži Poljsku svojim potpisom odmah:

Jedna od najranjivijih skupina zaposlenika u Hrvatskoj su trenutno trgovkinje i trgovci, koji uz liječnike, medicinske sestre, tehničare i drugo medicinsko osoblje i ljekarnike nose najveći dio tereta koronakrize – svaki se dan izlažu opasnosti zaraze doticajem s velikim brojem ljudi kako bi svi građani mogli svakodnevno kupovati potrepštine.

Raspravom o preseljenju Ureda zaglušuje se medijski prostor kako se ne bi govorilo o važnijim temama kao što su nesposobnost rješavanja problema koju je ova Vlada tijekom svog mandata pokazala, 317 tisuća nezaposlenih, porast stope iseljavanja mladih i činjenica da je Hrvatska jedina zemlja u EU koja ne bilježi rast bruto domaćeg proizvoda i koja je već 7 godinu u recesiji.

Potpišite peticiju protiv totalitarnog prijedloga zakona o referendumu i podržite prijedloge koji će unaprijediti referendumsku praksu!