Kikapcsolom a Netflixet!

Jézuson gúnyolódik a Netfix által közvetített film

 

Kikapcsolom a Netflixet!

Kikapcsolom a Netflixet!

Másfél millióan csatlakoztunk a CitizenGO petíciójához, kérve a Netlix vezetőitől a Krisztus első kísértése című vallásgyalázó film eltávolítását. Rajtunk kívül más platformokon is szerveződtek keresztények, ugyanezt kérve a vállalattól.

A Netflix a füle botját sem mozdította, pedig nyilvánvalóvá vált számukra, hogy Jézus homoszexuálisként, Szűz Mária házasságtörőként való beállításával átléptek egy határt.

Nem adjuk fel a célunkat, hogy eltávolítsák a filmet az oldalról. Mivel tudjuk, hogy egy vállalatvezetőt leginkább a cég bevételei motiválnak, arra biztatjuk és kérjük tagjainkat, hogy töröljék Netflix előfizetésüket.

 

Miben számítunk Önre?

 

  • Ha Netflix előfizető, ha nem, kérem, hogy továbbítsa levelünket barátainak és családtagjainak, hogy a lehető legtöbben üzenhessünk ilyen módon az amerikai vállalatnak.

  • Üzenjen a Netflixnek a közösségi média felületein, használja a #CancelNetflix  és a #KapcsoldkiaNetflixet hashtageket: https://www.facebook.com/netflixmagyarorszag/
  • Ha nehezségek merülnek fel az előfizetése megszüntetése kapcsán, kérjük, jelezze, örömmel segítünk.

Kérjük, hogy a fenti lépések elvégzése után küldjön egy rövid visszajelzést számunkra, hogy be tudjunk számolni közösségünknek és a nyilvánosságnak közös megmozdulásunk eredményeiről.

+ Letter to:

Kikapcsolom a Netflixet!

 
Please enter your first name
Please enter your last name
Please enter your email
Please enter your country
Please enter your zip code
Per firmare seleziona una voce:
Trattiamo i tuoi dati personali in conformità con la nostra Informativa sulla privacy e ai nostri Termini di servizio.Firmando la presente accetta i Termini di Uso e la Policy della Fondazione CitizenGO, e accetta di ricevere in futuro altre comunicazioni sulle nostre attività e campagne. Può ritirare il consenso prestato in qualsiasi momento e senza alcun impegno. Grazie.

Köszönjük a kiállását!

Kikapcsolom a Netflixet!

Kikapcsolom a Netflixet!