Javite nam Netflixov odgovor

"Božićni film"

 

Javite nam Netflixov odgovor

Javite nam Netflixov odgovor

Sigurno postoje krug osoba kojima je "Prvo Kristovo iskušenje” smiješno jer ismijava Isusa i kršćanska uvjerenja.

Ali vi i ja kao i veliki broj drugih osoba smatra kako je to bezobrazna zloupotreba i instrumentalizacija filmske umjetnosti u svrhu provokacije, vrijeđanja, omalovažavanja i mržnje koja se želi upakirati u umjetničku slobodu i satiru... 

To se vrlo jasno pokazalo preko naše peticije koju je potpisalo više od 1.5 milijuna osoba: “Netflixov božićni poklon: izrugivanje kršćana”.

Peticija je imala odličan odjek. Pomogli ste nam ustati protiv medijskog giganta koji je producirao film "Prvo Kristovo iskušenje” koji prikazuje Isusa Krista u homoseksualnim vezama, učenike kao razuzdane i pijanice, a Djevicu Mariju kao preljubnicu koja ima seksualne odnose s Bogom Ocem.

Pomozite nam u sljedećoj fazi ove kampanje:

  • Ako nemate Netflix, proslijedite ovaj e-mail svojim prijateljima i obitelji koji imaju Netflix i koji bi mogli razmisliti o tome da ga otkažu dok ne prestanu s prikazivanjem uvredljivih sadržaja poput “Prvog Kristovog iskušenja”

+ Letter to:

Javite nam Netflixov odgovor

 
Please enter your first name
Please enter your last name
Please enter your email
Leave a comment about this
Please enter your country
Please enter your zip code
Maak alsjeblieft een keuze:
Wij verwerken uw informatie volgens ons Privacybeleid en Gebruiksvoorwaarden.Door te tekenen aanvaard je de Gebruiksvoorwaarden en het Privacybeleid van CitizenGO en stem je ermee in af en toe e-mails te ontvangen over onze campagnes. Je kunt op elk moment uitschrijven.

Javite nam Netflixov odgovor

Javite nam Netflixov odgovor