Peticija izvršnom direktoru LEGO-a NIELSU CHRISTIANSENU

Ne želimo LGBTIQ propagandu u LEGO-u!

281.441 Mensen hebben getekend. Help ons om 500.000 handtekeningen te bereiken.

Ne želimo LGBTIQ propagandu u LEGO-u!

1. lipnja LEGO je pustio prvi LGBTIQ set igračaka.

Jedan od napoznatijih proizvođača igračaka na svijetu je krenuo u korak s Disneyem u promicanju LGBTIQ propagande.

Tako se pridružio mulitnacionalnim kompanijama koje su posustale pred zahtjevima LGBTIQ lobija i sad surađuju na ideološkoj indoktrinaciji djece.

Figurice osoba su zamišljene tako da su besspolne kako bi svaka osoba koja ih promatra ili se igra njima sama odlučila je li figurica muškog ili ženskog spola.

Dizajner ovog seta je objasnio kako ljubičasta figurica jedina ima specifičan spol i predstavlja "sve nevjerojatne drag kraljice širom svijeta." (Inače drag kraljicama se nazivaju muškaraci koji se oblače u žensku odjeću radi užitka ili performansa.)

Set uz figurice u bojama LGBTIQ pokreta sadrži i pozadinu u istim bojama kako bi se dodatno naglasila LGBTIQ poruka.

LGBTIQ lobij je u svom strateškom djelovanju usmjeren na djecu jer je na njima budućnost.

Stoga se se nameće LGBTIQ "obrazovanje" u školama, LGBTIQ propaganda u Disneyu, Netflixu... A sada i u LEGO-u.

Poručite LEGO-u: korištenje dječjih igračaka za postizanje političkih ciljeva je neprihvatljivo.

Međutim, ako kažemo da će biti posljedica, moramo to i misliti.

Posljedice koje se osjete na novčaniku su uvijek najasnijie, zato možete odlučiti ne kupovati LEGO za svoju djecu, unučad ili djecu vaših prijatelja dok LEGO ne prestane s indoktrinacijom.

Teken nu de petitie!

Maak alsjeblieft een keuze:

Object to the PRIDE Lego Set

For the attention of Niels Christiansen, Managing Director LEGO

Dear Mr. Christiansen,

We, the undersigned, are shocked by the news that LEGO has launched its first LGBTQ set on June 1.

We find this an unacceptable form of ideological indoctrination from a company whose products are aimed at children. It is not LEGO's role to incorporate ideological views into its products. Using toys to achieve political goals is completely inappropriate.

We, therefore, ask you to stop selling the LGBTQ LEGO set called “Everyone is awesome”.If you keep selling this particular LEGO set, we will boycott LEGO for as long as you keep the product in the market. We will then no longer buy LEGO for our children, our grandchildren, or any other children until LEGO stops this indoctrination.

Leave our children alone!

[Uw Naam]

Teken nu de petitie!

281.441 Mensen hebben getekend. Help ons om 500.000 handtekeningen te bereiken.