Adresat/Adresaci petycji: Prezydent Miasta Suwałk

NIE dla nowego projektu herbu Suwałk!

1.778 osób podpisalo petycję. Pomóż nam osiągnąć cel 2.000 podpisów.

NIE dla nowego projektu herbu Suwałk!

Kierujemy swoją petycję do władz miasta Suwałki. Chcielibyśmy konkretnego wyjaśnienia zmiany herbu, ponieważ wzbudza to zbyt wiele negatywnych emocji wśród mieszkańców. Zmiana jest uważana za bezmyślne dysponowanie pieniędzmi. Uważamy, że są ważniejsze i potrzebniejsze wydatki w naszym mieście. Ponadto o głos mieszkańców nikt nie pytał, czujemy się pominięci. Jak można pominąć osoby, które żyją pod tym właśnie herbem? To zlekceważenie dotyka nas, dlatego teraz chcemy zabrać w tej sprawie głos. Nie mogą istnieć takie sytuacje. Nie zgadzamy się na nowy projekt herbu zaprezentowany na insygniach. Ten projekt nie podoba się mieszkańcom. Prosimy o konkretne i logiczne wyjaśnienie. Wspiera nas Stowarzyszenie Dla Polski. Liczymy na odpowiedź od Urzędu Miasta.

Ta petycja została wykreowana przez obywatela lub organizację, która nie jest cześcią CitizenGO. CitizenGO nie jest odpowiedzialna za treść petycji.
+ List do:

Podpisz tę petycję teraz!

kod pocztowy
Proszę wybrać opcję:
Przetwarzamy Twoje dane zgodnie z naszą Polityką prywatności i Warunkami korzystania.Podpisując, akceptujesz Warunki korzystania CitizenGO i Politykę prypltności i zgadzasz się na otrzymywanie od czasu do czasu e-maili o naszych kampaniach. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

Adresat/Adresaci petycji: Prezydent Miasta Suwałk

Z poważaniem,
[Imię i nazwisko]

NIE dla nowego projektu herbu Suwałk!

Podpisz tę petycję teraz!

1.778 osób podpisalo petycję. Pomóż nam osiągnąć cel 2.000 podpisów.