Film CitizenGO & Co "Uwolnić Asię Bibi" w kinach od 24 kwietnia! - Zobacz ze znajomymi!

Projekcja filmu o Asii Bibi

3.610 osób podpisalo petycję. Pomóż nam osiągnąć cel 5.000 podpisów.

Film dokumentalny "Uwolnić Asię Bibi" w Kinach już w weekend 24-26 kwietnia 2015 r.!

Film został wyprodukowany przez CitizenGO wraz z organizacją HazteOir.org, Salezjańskim Wolontariatem Misyjnym "Młodzi Światu" oraz Domem Wydawniczym Rafael (reż. Michał Król, Maciej Grabysa). Dziennikarze (m.in.): Maciej Grabysa, Luis Losada (w CitizenGO Campaigns Director języka hiszpańskiego), Magdalena Korzekwa (w CitizenGO Campaigns Director języka polskiego, reprezentant CitizenGO w międzynarodowych instytucjach).

Pełna lista kin: http://kondrat-media.pl/projekcje/

Zaprośmy na premierę znajomych i rodzinę. Zorganizujmy więcej pokazów!

Kinowy dystrybutor filmu: Michał Kondrat. Kontakt z dystrybutorem w sprawie organizacji pokazów (do czego gorąco zachęcamy!): Katarzyna Matusz, 503 163 276

----

CitizenGO mogło zostać współproducentem filmu tylko dzięki ofiarności tysięcy Darczyńców, którym serdecznie dziękujemy za ich zaangażowanie! Nie mamy żadnych wątpliwości, że musimy mówić o losie prześladowanych chrześcijan i walczyć o uwolnienie Asii Bibi oraz innych chrześcijan, którzy są przetrzymywani w więzieniach i skazani na śmierć.

Wielkim sukcesem zakończył się Kongres "Wszyscy jesteśmy Nazarejczykami", który zorganizowaliśmy w Madrycie w dniach 17-19 kwietnia 2015 r. Jedna z relacji: http://gosc.pl/doc/2438950.Wszyscy-jestesmy-Nazarejczykami

W Kongresie wzięła udział Rodzina Asii Bibi (na zdjęciu powyżej: Ashik Masih - mąż Asii Bibi, Eisham Masih - córka Asii Bibi, Magdalena Korzekwa, ks. Adam Parszywka SDB, Maciej Grabysa), która apelowała o modlitwę i międzynarodowe wsparcie w celu uwolnienia Asii Bibi!

----

Zachęcamy do dołączenia do wydarzenia. Niech jak najwięcej osób obejrzy film!

Podpisując się deklarujemy chęć wzięcia udziału w pokazach filmu (dołączenie nie oznacza nabycia biletu, a jedynie poparcie dla udziału w pokazach i chęć zobaczenia filmu. Aby nabyć bilet, trzeba odszukać odpowiednie miasto na stronie: http://kondrat-media.pl/projekcje/. Zachęcamy do dołączania do pokazów w polskich miastach oraz do kontaktu z dystrybutorem!

Dziękujemy za Państwa zaangażowanie!

+ List do:

Podpisz tę petycję teraz!

kod pocztowy
Proszę wybrać opcję:
Przetwarzamy Twoje dane zgodnie z naszą Polityką prywatności i Warunkami korzystania.Podpisując, akceptujesz Warunki korzystania CitizenGO i Politykę prypltności i zgadzasz się na otrzymywanie od czasu do czasu e-maili o naszych kampaniach. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

CitizenGO zaprasza!

Film "Uwolnić Asię Bibi" w Polsce" - Dołącz!

Sprawdź miasta, w którym organizowane są projekcje lub... zorganizuj własną! Pełna lista kin: http://kondrat-media.pl/projekcje/

Już dziś zapraszają:

Czestochowa, Gorzów Wielkopolski, Katowice, Kielce, Kraków, Krosno, Łódź, Olsztyn, Poznań, Rzeszów, Siedlce, Słupsk, Śrem, Tarnów, Toruń, Warszawa, Wrocław, Zamość!

Z poważaniem,
[Imię i nazwisko]

Podpisz tę petycję teraz!

3.610 osób podpisalo petycję. Pomóż nam osiągnąć cel 5.000 podpisów.