Modlitwa za Synod

Polacy piszą do Papieża i modlą się za Synod!

21.034 osób podpisalo petycję. Pomóż nam osiągnąć cel 50.000 podpisów.

Polacy piszą do Papieża i modlą się za Synod!

Już 4 października rozpoczyna się Synod o Rodzinie. To jedno z najważniejszych wydarzeń w Kościele. Jednocześnie to takie wydarzenie, które potrzebuje ogromnego wsparcia modlitewnego wszystkich wierzących. Zapewnijmy o naszym wsparciu Papieża Franciszka i pozostałych Uczestników Synodu.

Módlmy się w tej intencji indywidualnie, w naszych rodzinach i większych wspólnotach.

Synod jest ogromną szansą pokazania i przypomnienia światu wartości trwałego, wiernego małżeństwa i szczęśliwej rodziny oraz drogi, jaka do nich prowadzi. Módlmy się za Papieża, Biskupów oraz Świeckich biorących udział w Synodzie (Polskę reprezentują Państwo Jadwiga i Jacek Pulikowscy - cenieni od lat specjaliści w tematyce małżeńskiej i rodzinnej), aby przekazali światu ewangeliczną prawdę o małżeństwie i rodzinie.

+ List do:

Podpisz tę petycję teraz!

kod pocztowy
Proszę wybrać opcję:
Przetwarzamy Twoje dane zgodnie z naszą Polityką prywatności i Warunkami korzystania.Podpisując, akceptujesz Warunki korzystania CitizenGO i Politykę prypltności i zgadzasz się na otrzymywanie od czasu do czasu e-maili o naszych kampaniach. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

W trosce o małżeństwo i rodzinę

Ojcze Święty,

jako Polacy, rodacy św. Jana Pawła II, pragniemy zapewnić o naszej modlitwie w intencji Synodu o Rodzinie. Otaczamy modlitwą Ojca Świętego oraz wszystkich Biskupów i Świeckich, którzy biorą udział w tym wyjątkowym wydarzeniu.

Modlimy się o dobre owoce Synodu, zwłaszcza o umocnienie nierozerwalności małżeństwa, trwałość i szczęście rodzin.

Z poważaniem,
[Imię i nazwisko]

Polacy piszą do Papieża i modlą się za Synod!

Podpisz tę petycję teraz!

21.034 osób podpisalo petycję. Pomóż nam osiągnąć cel 50.000 podpisów.