14.526 podpisów

Kościoły nie są ogniskami epidemii!

Z OSTATNIEJ CHWILI:

[10.06.2021]
Od niedzieli 13.06 limit wiernych w kościołach 50%, od 26.06 75% wszystkich miejsc!

[08.06.2021]
Premier Mateusz Morawiecki zapowiedział zrównanie limitu wiernych w kościołach do poziomu innych miejsc publicznych (50% wypełnienia) od najbliższej niedzieli 13.06.2021!

14.526 podpisów

271.858 podpisów

Parlament Europejski chce uznać aborcję za tzw. prawo człowieka

23 czerwca Parlament Europejski zagłosuje nad tak zwanym "Raportem Matića", w którym, między innymi, aborcja jest zdefiniowana jako tzw. ”prawo człowieka".

Raport nosi oficjalny tytuł "Sytuacja w zakresie zdrowia seksualnego i reprodukcyjnego oraz praw w tej dziedzinie w UE w kontekście zdrowia kobiet".

Najpoważniejszym aspektem raportu jest to, że uznaje on aborcję za "prawo człowieka" i opowiada się za aborcją bez żadnych ograniczeń.

271.858 podpisów

453.789 podpisów

Żądamy, by Netflix wycofał bluźnierczy obraz Jezusa Chrystusa!

Czy pamiętają Państwo, że Netflix nie zawahał się promować filmu, który był nieskrywaną seksualizacją małych dziewczynek i de facto przyzwoleniem dla pedofilii, kiedy wprowadził na swoją platformę obraz "Cuties".
Teraz poszedł dalej i kontynuuje prowokacje, przypuszczając atak na symbole święte dla chrześcijan na całym świecie. To nie pierwszy raz, kiedy Netflix pozwala sobie na bluźnierstwo wobec wizerunku Jezusa Chrystusa.

453.789 podpisów

17.115 podpisów

Powstrzymajmy ideologicznych kolonizatorów z ambasady USA

Ambasada USA w Warszawie od pewnego czasu wspiera symbolicznie mniejszości seksualne w Polsce wywieszając raz w roku, na swoich budynkach, tęczowe flagi. Teraz postanowiła pójść dalej i ogłosiła konkurs grantowy na wsparcie programów wspierających potrzeby społeczności LGBTQI+ w Polsce.

Każda organizacja pozarządowa ma możliwość uzyskania w ten sposób dofinansowania w kwocie 20.000 dolarów amerykańskich na swoje działania.

Mają to być m.in.:

17.115 podpisów

137.400 podpisów

Wyraź swoje poparcie dla zbadania nielegalnych działań EPF

Podpisanie przez Państwa znajdującego się obok oświadczenia jest czymś więcej niż tylko deklaracją poparcia dla ujawnienia nielegalnych działań Europejskiego Forum Parlamentarnego na rzecz Praw Seksualnych i Reprodukcyjnych (EPF) podjętych w celu atakowania i dyskredytowania Fundacji CitizenGO.

137.400 podpisów

120.700 podpisów

Powiedzmy Pantene: Skończcie z promocją ideologii transgenderyzmu!

Dołączając do rosnącego trendu firm, które stają po stronie nowych ideologii, Pantene, marka kosmetyków do włosów Procter & Gamble, poddała się presji ideologów, wykorzystując transseksualne dziecko w reklamie telewizyjnej do szerzenia propagandy LGBT i zwielokrotniania swoich zysków.

W dwuminutowej reklamie Sawyer, transseksualna dziewczynka, i jej dwie mamy, Ashley i Ellie, celebrują swoje rodzinne motto: "Wszyscy kochają wszystkich, bez względu na to, jaką drogą podążasz".

120.700 podpisów

15.843 podpisów

Żądamy dymisji wiceprezydent Łodzi!

W lutym tego roku decyzją Rady Pedagogicznej XXXIV Liceum Ogólnokształcącego im. Krzysztofa Kieślowskiego w Łodzi wydany został regulamin posługiwania się symboliką w tzw. awatarach na szkolnej platformie Teams służącej nauczaniu zdalnemu.

Wprowadził on zakaz umieszczania przez uczniów "znaku graficznego bądź jego fragmentów, które nawiązują m.in. do partii i organizacji politycznych, wszelkiego rodzaju stowarzyszeń… nawołujących do postępowania niezgodnego z prawem, niszczących dziedzictwo kulturowe, nawołujących lub tolerujących stosowanie przemocy".

15.843 podpisów

148.673 podpisów

Pomóżcie mi chronić życie nienarodzonych w Kenii

Dostawcy aborcji plują w twarz Kenii i każdemu, kto opowiada się za prawem do życia od poczęcia.

Kiedy Ann Kioko z CitizenGO Kenia zdemaskowała ich nielegalne działania, próbują ją szantażować pozwem sądowym.

W 2018 roku Ann rozpoczęła petycję wzywającą do przeprowadzenia dochodzenia w sprawie Marie Stopes, międzynarodowej sieci zakładów aborcyjnych, za reklamowanie usług aborcji na żądanie pod przykrywką "opieki prenatalnej", co jest zabronione przez kenijskie prawo.

148.673 podpisów

Subskrybuj CitizenGO RSS