17.357 podpisów

Zatrzymać kulturową kolonizację z WHO!

Międzynarodowa Klasyfikacja Chorób (ICD-11), przyjęta przez Światową Organizację Zdrowia (WHO), zmienia kryteria diagnozy i leczenia szeregu zaburzeń psychoseksualnych, w tym transseksualizmu i pedofilii. Trudno nie oprzeć się wrażeniu, że dzieje się to zbieżnie z agendą radykalnych aktywistów LGBT.

25 maja 2019 r. Państwa członkowskie WHO, w tym Polska, zgodziły się na przyjęcie jedenastej wersji Międzynarodowej Klasyfikacji Chorób (ICD-11), która ma wejść w życie 1 stycznia 2022 r.(1)

Dokument ten bezwarunkowo:

17.357 podpisów

17.889 podpisów

Przestańcie nas oczerniać!

Kilkudziesięciu lewicowych celebrytów, lewicujących naukowców i twórców kultury z Polski, ale też kilku innych krajów skierowało do Przewodniczącej Komisji Europejskiej Ursuli von der Leyen swoisty donos na Polskę.

Wezwali w nim do „natychmiastowego podjęcia kroków w obronie podstawowych europejskich wartości - równości, niedyskryminacji, szacunku dla mniejszości” seksualnych.

17.889 podpisów

244.008 podpisów

Powiedz Netflixowi, by przestał seksualizować dziewczynki!

Netflix posunął się za daleko. Po premierze, w ciągu ostatniego roku, filmów, które gloryfikowały bluźnierstwo (Pierwsze kuszenie Chrystusa) i przemoc seksualną (365 dni), teraz Netflix zabrał się za seksulizację 11-letnich dziewczynek.
9 września ukaże się na tej globalnej platformie francuski film Cuties.
Opis, który Netflix pierwotnie dla niego przygotował (zanim nie został zmieniony z powodu licznych protestów) brzmiał:

244.008 podpisów

54.626 podpisów

STOP prześladowaniom chrześcijan w Chinach

Chińskie władze samorządowe nieustannie naciskają na chińskich chrześcijan, aby wyrzekli się swojej wiary.

Dlatego wzywamy Ministerstwo Spraw Zagranicznych, by we współpracy z innymi krajami, opracowało pakiet sankcji, które zostaną nałożone, jeśli Chiny nie zaprzestaną prześladowań religijnych własnych obywateli.

Nie możemy zostawić chińskich chrześcijan samych w starciu z despotyzmem Chińskiej Partii Komunistycznej.

54.626 podpisów

36.074 podpisów

STOP dla nienawiści wobec katolików!

Profanacje wizerunków Jezusa Chrystusa, Maryi i świętych.

Akty wandalizmu w kościołach, bezczeszczenie grobów na katolickich cmentarzach, obraźliwe „dzieła” współczesnych „artystów”, prowokacyjne, bluźniercze  manifestacje bojowników ideologii LGBT.

To wszystko bulwersuje, ale agresja w stosunku do materialnych przedmiotów kultu i symboli religijnych, to zazwyczaj tylko początek, tego co przychodzi później… fizycznych ataków na księży, siostry zakonne, wiernych.

36.074 podpisów

8.291 podpisów

Wspierajcie niepłodne pary, a nie biznes in vitro!

Apelujemy do Ministra Zdrowia, by stał po stronie dobra par borykających się z niepłodnością, a nie interesów lobby in vitro.

W Polsce wystarczy jedynie 12 miesięcy nieskutecznego leczenia innymi metodami, by para mogła zakwalifikować się do procedury in vitro.

Według WHO (Światowej Organizacji Zdrowia) 84% kobiet zachodzi w ciążę po roku regularnego współżycia, kolejne 8% po dwóch latach, po pięciu latach mniej niż 2% par jest trwale niepłodnych.
Wielka Brytania, po pierwszym okresie finansowania in vitro, wydłużyła minimalny czas bezskutecznych starań o dziecko z dwóch do trzech lat.

Niestety polskie samorządy, finansujące tę procedurę, ulegają emocjonalnym naciskom lobby prywatnych klinik in vitro zamiast dbać o interesy par nie mogących mieć dzieci.

8.291 podpisów

324.345 podpisów

O wolność słowa na Facebooku!

Słynny, radykalny, lewicowy miliarder George Soros oraz wielkie globalne i międzynarodowe korporacje próbują zmusić Marka Zuckerberga (właściciela Facebooka) do cenzurowania treści CitizenGO w sprawach życia rodziny i wolności zamieszczanych na Facebooku.

Jeśli im się to uda, wszelkie nasze kampanie informacyjne na tym portalu społecznościowym zostaną sparaliżowane lub całkowicie usunięte.

Facebook jest jednym z największych i najpopularniejszych miejsc budowania zasięgu w mediach społecznościowych na świecie.

324.345 podpisów
· by CitizenGO

Dzwonimy do kandydatów na prezydenta!

Ponad 12.500 spośród sympatyków CitizenGO Polska podpisało się pod apelem do kandydatów na urząd prezydenta z prośbą o odpowiedź na 5 krótkich pytań.

Jak dotąd żadna z tych osób nie otrzymała od kandydatów jakiejkolwiek odpowiedzi.

Oba sztaby wyborcze kandydatów, którzy znaleźli się w drugiej turze wyborów - Andrzej Duda i Rafał Trzaskowski - otrzymały tekst naszego kwestionariusza z Państwa prośbą o odpowiedź.

31.918 podpisów

Chrońmy wolność religijną na całym świecie

W zeszłym roku nasza społeczność CitizenGO przeprowadziła ważną kampanię na rzecz wzmocnienia mandatu stałego Specjalnego Reprezentanta UE ds. Wolności Myśli oraz Wiary poza UE.

Dzięki zaangażowaniu członków naszej społeczności w Europie osiągnęliśmy znaczące zwycięstwo.

31.918 podpisów

Subskrybuj CitizenGO RSS