Wspieramy Pana Doktora Włodzimierza Bodnara z Przemyśla

Adresat/Adresaci petycji: Ministerstwo Zdrowia - Prezes Okręgowej Rady Lekarskiej - Konsultanci Krajowi - Okręgowa Izba Lekarska -

Wspieramy Pana Doktora Włodzimierza Bodnara z Przemyśla

4.925 osób podpisalo petycję. Pomóż nam osiągnąć cel 5.000 podpisów.

Szanowni Państwo,

Zwracam się do Państwa z prośbą o wsparcie dla Pana Doktora Włodzimierza Bodnara z Przemyśla.

Lekarz publikuje skuteczny schemat leczenia choroby COVID-19 tanim, powszechnie dostępnym lekiem, pozwalający zwalczyć infekcję nawet w 48 godzin.

Na skutek "odgórnych nacisków" lekarz zdejmuje ze swojej strony internetowej opis terapii.

Rzecznik Odpowiedzialności Zawodowej wszczyna wobec lekarza postępowanie i będzie badał, "czy doszło do propagowania postaw anty zdrowotnych, stosowania metod, które nie są zweryfikowane naukowo lub są szkodliwe".

Lekarz, który zamiast jak najdłużej i jak najdrożej leczyć, chciał skutecznie WYLECZYĆ, ma teraz postępowanie, które grozi pozbawieniem prawa do wykonywania zawodu❗️

Tak dziś wygląda "medycyna akademicka".

Nie możemy pozostać obojętni na to co spotkało Pana Doktora Bodnara.

Podpisujmy, udostępniajmy.

Pomóżmy Panu Doktorowi nadal skutecznie leczyć ludzi chorych na COVID-19.

Poniżej przesyłam linki:

Ta petycja została wykreowana przez obywatela lub organizację, która nie jest cześcią CitizenGO. CitizenGO nie jest odpowiedzialna za treść petycji.
+ List do:

Podpisz tę petycję teraz!

kod pocztowy
Proszę wybrać opcję:
Przetwarzamy Twoje dane zgodnie z naszą Polityką prywatności i Warunkami korzystania.Podpisując, akceptujesz Warunki korzystania CitizenGO i Politykę prypltności i zgadzasz się na otrzymywanie od czasu do czasu e-maili o naszych kampaniach. Możesz zrezygnować z subskrypcji w dowolnym momencie.

Szanowni Państwo,

W związku ze wszczęciem wobec lek. Włodzimierza Bodnara postępowania związanego ze stosowaniem przez niego w terapii COVID-19 amantadyny, niniejszym żądam natychmiastowego zaprzestania jakichkolwiek szykan wobec lekarza, którego intencją jest szybkie i skuteczne wyleczenie pacjenta, a nie jedynie jak najdłuższe i jak najdroższe leczenie.

To niewyobrażalny skandal, że w sytuacji, w której lekarz informuje o odkryciu być może taniej, prostej i skutecznej terapii przeciw chorobie COVID-19, spotyka się jedynie z szykanami ze strony Izby Lekarskiej.

Dawno już nic tak nie zachwiało mojego zaufania do współczesnej medycyny akademickiej, jak informacja o wszczęciu wobec lekarza postępowania dyscyplinarnego za to, że chciał pokazać światu skuteczną terapię.

Z wyrazami oburzenia,
.........................................
[Imię i nazwisko]

Wspieramy Pana Doktora Włodzimierza Bodnara z Przemyśla

Podpisz tę petycję teraz!

4.925 osób podpisalo petycję. Pomóż nam osiągnąć cel 5.000 podpisów.